• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Milioane de DA pentru Romanii au talent. Telespectatorii au trait emotia si distractia, numai la PRO TV!

Milioane de DA pentru Romanii au talent. Telespectatorii au trait emotia si distractia, numai la PRO TV!

Milioane de DA pentru Romanii au talent. Telespectatorii au trait emotia si distractia, numai la PRO TV!

Cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a adus aseara  in casele romanilor un spectacol extraordinar, insotit de momente inedite, emotionante, sensibile, care au adus lacrimi de fericire si ropote de aplauze. Reactiile si comentariile celor patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Andi Moisescu au facut deliciul publicului, iar Smiley si Pavel Bartos au asigurat, ca de fiecare data, buna dispozitie in culise.

Cea de-a sasea editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:16, la nivel national, peste 3.6 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:40, aproape 4.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 22.2 puncte de rating si 50.3% share, de aproape cinci ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.4 puncte de rating si 10.1% share. 

Momente extraordinare, talent autentic si reactii inedite

Telespectatorii au avut parte aseara de o editie incredibila Romanii au talent, plina de distractie, energie si momente care au starnit hohote de ras sau au adus pielea de gaina la masa juriului. Romanii au urmarit un spectacol desavarsit si au facut cunostinta cu concurenti care au venit decisi sa uimeasca si sa devina celebri, dar si cu favoritul Andrei din acest sezon, concurentul pentru care jurata a apasat butonul auriu, pentru a-l trimite direct in semifinala.

Seara a inceput in forta, cu un moment rock prezentat de Emma Niculae si trupa sa. Micuta de numai 8 ani a cantat melodia It’s the final countdown, a avut atitudine si a reusit sa ridice sala in picioare inca din primele secunde. Incantata de reprezentatia de pe scena, Mihaela a spus: ”DA pentru rock, DA pentru Emma si toata trupa! DA si pentru sora ei!”. Emma si trupa au obtinut in final 4 de DA si merg in etapa urmatoare.

Luminita Lupu a cantat aseara o melodie hip-hop compozitie proprie. A spus o poveste si a reusit sa-i impresioneze pe jurati cu versurile emotionante ale piesei. In momentul jurizarii, Florin i-a spus concurentei: ”Nu ma gandeam ca o sa vad un copil gingas, ca tine, abordand genul acesta. Mesajul l-am inteles, este, din pacate, real si trist... Ingrijorator de simplu, mergi in etapa urmatoare cu 4 de DA!”.

Cei trei baieti care formeaza grupul One wave crew au dansat breakdance, au executat perfect o serie de elemente dificile specifice acestui stil si s-au sincronizat la fiecare miscare. Un moment plin de energie, care l-a determinat pe Andi sa spuna: ”Mie mi-a placut foarte mult. Este exact genul din hip-hop, genul de dans pe care-l vad mai degraba desfasurat pe scena vietii si mai putin pe o scena de genul asta. Mi se pare ca voi consumati cea mai multa parte din timpul vietii voastre dansand in spatii publice. Raspunsul meu este DA!”. Concurentii au primit in final 4 de DA si merg in etapa urmatoare.

Ansamblul folcloric ”Cununita nazdravana” a adus pe scena un numar complex de cantec si dans popular. Cei 37 de membri ai grupului au fost plini de voie buna, in permanenta cu zambetul pe buze si au transmis foarte multa fericire. ”Mi-am amintit de inceputurile mele, pentru ca asa am inceput si eu. Va felicit si vreau sa va spun ca raspunsul meu este DA!”, le-a spus Andra in timpul jurizarii. Cu ansamblul folcloric ”Cununita nazdravana” ne revedem in etapa urmatoare, in care merge cu 4 de DA.

Familia Cinci, formata din cei 3 copii si parintii lor, a cantat doua melodii, Oarecare si Halelujah, la vioara, orga si voce si a creat un moment emotionant, care a adus lacrimi la masa juriului. ”Un spectacol extraordinar de frumos, o familie frumoasa. Ati fost o bucurie reala. Totul a fost un mare DA!”, a spus Mihaela. Familia Cinci a obtinut 4 de DA si merge mai departe in competitie.

Salsa a fost adusa pe scena aseara de Illyes Benjamin Bertalan. Un dansator desavarsit, concurentul a facut singur spectacol, iar juratii au apreciat prestatia sa fara cusur. ”Salsa arata foarte bine-n doi, dar eu stiu de ce n-a luat o fata cu el pe scena. Sa o eclipseze? Uita-te cum danseaza! Omul asta are toata aprecierea mea! Felicitari!”, a spus Andra. Chiar daca Florin a acordat NU momentului, Benjamin merge mai departe cu 3 de DA.

Paul Stanga a cantat mai multe stiluri muzicale la acordeon. Un virtuoz al acestui instrument, concurentul i-a cucerit pe Andi, Mihaela, Andra si Florin cu talentul sau si a reusit sa ridice publicul in picioare. ”Mi-au trecut prin emisiuni, probabil, cei mai mari muzicieni ai Romaniei, insa este cel mai bun recital pe un acordeon alb pe care l-am vazut! DA!”, i-a spus Florin concurentului. Paul Stanga a primit 4 de DA si continua competitia.

Surdu Andrei Mihai a cantat la pian si a trait momentul la intensitate maxima, reusind sa-i bucure pe toti cei din sala cu talentul sau incredibil. Fascinat de numarul prezentat de Andrei, Andi i-a spus la finalul jurizarii: ”Tot ce-ti putem oferi noi de aici, de la masa juriului, sunt cei 4 de DA si, sigur, placerea de a te revedea in etapa urmatoare!”.

Un numar impecabil de workout a fost prezentat aseara de Sanduta Dumitru, care a executat cu usurinta elemente de gimnastica extrem de solicitante, a facut flotari sprijinit de sticle si a impresionat juriul pana la finalul momentului. ”Foarte interesant numarul, foarte original, n-am mai vazut asa ceva. Sa imbraci povestea asta a ta cu workout-ul intr-un spectacol... Ai reusit! DA!”, i-a spus Mihaela. Dumitru a primit 4 de DA si merge in etapa urmatoare.

Beatbox-ul si chitara au reprezentat un mix perfect, adus la preselectiile Romanii au talent de trupa One life studio. Cei doi membri ai grupului au demonstrat ca au ritmul in sange si s-au bucurat sa incante publicul cu un moment plin de energie. In timpul jurizarii, Andra i-a felicitat pe cei doi si le-a spus: ”A sunat foarte, foarte bine! Bravo! DA!”. Cu 4 de DA, concurentii merg mai departe in competitie.

Ansamblul multicultural Dobrogea de Sud a prezentat pe scena un colaj format dintr-un dans tataresc, unul grecesc, unul aroman si unul romanesc. Cei 36 de membri au umplut scena si au transmis foarte multa veselie. ”Ce mi-a placut la nebunie la momentul vostru este ca fiecare dintre etnii a dansat si pe muzica celeilalte. Si asta pentru mine e un simbol minunat, e semn ca se poate convietui in armonie.”, a spus Mihaela. Andi nu a fost incantat de moment si a acordat NU, insa Ansamblul multicultural Dobrogea de Sud merge mai departe cu 3 de DA.

Alexandru Munteanu a adus un nou instrument pe scena de la Romanii au talent: marimba. Concurentul i-a impresionat pe jurati cu momentul creat si le-a dat toate motivele sa se ridice in picioare si sa-l aplaude. ”A fost un moment foarte, foarte bun, iar el este un percutionist foarte talentat!”, a spus Andi Moisescu. Alexandru a obtinut 4 de DA si merge mai departe.

Nici magia nu a lipsit aseara din cea de-a sasea editie a celui mai tare show de divertisment. Cristian Pestritu i-a vrajit pe Andi, Mihaela, Andra si Florin cu trucurile pe care le-a facut la masa juriului. La final, incantata de moment, Andra i-a spus: ”Na, ghiceste acum raspunsul meu! Dar tu il stiai de vreo trei zile... Raspunsul meu este DA!”. Cu Cristian ne revedem in etapa urmatoare, unde merge cu 4 de DA.

Scena este locul in care Ada Lupu se exprima cel mai bine. Concurenta a prezentat aseara un numar de teatru de animatie, cu care i-a binedispus pe toti si i-a facut sa se simta din nou copii. ”Draga Ada, un artist adevarat nu are nevoie de foarte multe mijloace. E foarte simplu, ai creat o stare foarte frumoasa. Ai reusit sa gasesti copilasul de dinauntru. Chiar frumos!”, a spus Florin. Ada a primit 4 de DA si continua competitia.

Cei doi membri ai grupului Efekt Group au realizat un moment care i-a tinut pe jurati cu sufletul la gura. Acrobatiile executate de ei au fost perfecte si, astfel, au demonstrat ca sunt extrem de talentati si ca merita sa mearga mai departe cu 4 de DA! ”Pai, sunteti buni! Ce sa zic? Mai aplaud o data! Bravo!”, le-a spus Mihaela.

Mihaela Hasuna locuieste in Israel, dar a venit la preselectii pentru a-i incanta pe romani cu vocea sa incredibila. Concurenta a cantat muzica belcanto si a impresionat inca de la primele note atinse. ”Cat de frumos a sunat! Asa cald... am inchis ochii si m-ati dus intr-o poveste frumoasa si dulce. Foarte frumos... si-mi place povestea. DA!”, a spus Andra. Mihaela a obtinut 4 de DA si merge in etapa urmatoare.

Seara s-a incheiat cu golden buzz-ul Andrei din acest sezon. Manuel Chivari a cantat perfect melodia Sunday morning si a reusit sa-i cucereasca pe jurati cu timbrul sau vocal deosebit. Andra nu a stat prea mult pe ganduri si a apasat butonul auriu, pentru a-l trimite pe Manuel direct in semifinala, dupa care a mers pe scena pentru a-l felicita si imbratisa pe favoritul ei. ”Eu de multe ori ma las dusa de emotie si de ce se intampla pe moment”, a declarat jurata. Andi Moisescu a completat: ”Un moment extrem de proaspat si neasteptat. Asa cum ar trebui sa fie momentele de golden buzz in emisiunea Romanii au talent.”. 

Cea de-a sasea editie Romanii au talent a fost una extraordinara, presarata cu momente impresionante, distractie si mult talent autentic.

Cautarea continua si noi concurenti sunt gata sa-si demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni