Mii de inscrieri si doar 60 de semifinalisti in show-ul Romanii au talent

Mii de inscrieri si doar 60 de semifinalisti in show-ul Romanii au talent

Vineri, de la 20:30, va avea loc ultima runda de auditii a celui de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, dar si marile decizii pentru eroii din semifinalele care vor incepe pe 8 mai.

Mii de romani au venit la preselectiile care au avut loc in tara, cateva sute au ajuns in fata juratilor, plini de emotii si dornici sa-si demonstreze talentul si doar cateva zeci vor merge mai departe. Cei patru jurati,  Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis i-au ales impreuna, dupa lungi dezbateri, pe cei mai buni 60 de concurenti care vor intra in semifinalele competitiei. A fost o lupta stransa si o decizie grea pentru juriu, care, dupa ore intregi de vizionari si comentarii, au decis cine merge mai departe in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman si premiul cel mare de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro.

“A fost chinuitor sa alegem numai 60 de semifinalisti dintre sute care ne-au defilat prin fata ochilor. Am pledat cu indarjire pentru unul sau altul, ne-am mai contrazis, am intors situatia pe toate fetele. Intr-un final, eu cred ca am ajuns la formula cea mai buna de selectie si putem oferi publicului o batalie decisiva extrem de captivanta. Am pastrat in concurs ce-a fost mai bun, mai original, mai incitant.”, a spus Andra.

Mihaela Radulescu a declarat despre experienta jurizarii: “A fost cel mai greu moment de pana acum, cel putin pentru mine - sa aleg dintre cei foarte buni, pe cei extraordinari. E o linie foarte subtire acolo si am luat in calcul nu numai talentul, dar si posibilitatea de a construi o cariera pe acel talent fabulos. A fost cu lacrimi in anumite momente, cand a trebuit sa renuntam la anumiti concurenti doar pentru ca erau prea multi cu acelasi gen de talent sau din diverse alte motive bine intemeiate. Abia astept sa revin in direct - acolo e aerul meu, acolo ma simt cel mai bine.”

“Pentru noi, greul abia acum a inceput. Caci, oricate sezoane ar fi trecut, tot dureros e sa reduci sute de momente la doar 60, in conditiile in care mai trebuie sa si compari mere cu pere.“, a spus Andi Moisescu.

“Este greu sa judeci oamenii. Pentru talentul lor se pare ca avem o oarecare dispensa si ne bucuram pentru asta. I-am ales, cu siguranta, pe cei mai buni concurenti, chit ca ne-am luptat intre noi, pentru ca fiecare apreciaza valoarea in felul lui. Bucuria noastra e ca nu suntem singuri, iar din etapa semifinalelor vom avea telespectatorii alaturi de noi, care ne vor ajuta in procesul de jurizare. Asa ca, vom avea siguranta ca nu vom da gres.“, a completat Bebe Cotimanis.

Talentul autentic va fi prezent vineri la PRO TV in cele mai diverse forme, de la 20:30, cand vom face cunostinta cu ultimii aspiranti la titlul de erou national, dar si cu spectacolele puse in scena de acestia. Tot vineri, aflam si decizia juratilor in ceea ce priveste cei 60 de concurenti care vor merge in show-urile live Romanii au talent, ce vor incepe pe 8 mai.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni