Mihai Petre, despre al 9-lea Golden Buzz: „Un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”

Mihai Petre, despre al 9-lea Golden Buzz: „Un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”

Vineri seară, fidelitatea românilor a fost răsplătită cu un nou show de excepție marca Românii au talent. Mihai Petre a fost impresionat de un cuplu de dansatori excepționali.

A fost o nouă șansă pentru cei mai talentați concurenți să arate că pasiunea și munca se împletesc în momente de neuitat. În timp ce pentru cei care au reușit să impresioneze, Andra a ținut să menționeze că „este important să-ți placă ceea ce faci, să fie din inimă”, pentru cei care nu au reușit să treacă mai departe, Andi Moisescu a căutat cuvintele care să-i motiveze să continue: „Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri… înveți”. 

Duo Maintenant, echipa formată din Ludivine Furnon și Nicolas Besnard, a oferit unul dintre cele mai antrenante și sensibile momente din acest sezon și au impresionat prin tehnica lor impecabilă. Nu a fost nicio surpriză când Mihai Petre s-a ridicat în picioare și a spus: „Sunteți cuplul perfect. A fost un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”. 

Și ceilalți jurați au considerat că a fost un moment de #un10perfect, iar Florin Călinescu a completat: „Aș vrea să iau caseta, să mă uit să văd dacă găsesc o imperfecțiune. Excepțional!”

Cei doi au vorbit cu PROTVPlus.ro imediat după show și a dezvăluit ce i-a emoționat cel mai mult. Vezi interviul mai jos!

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.2 puncte de rating și 45.2% share, cifre de peste 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.9 puncte de rating și 10.3% share.

Peste 3.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:12, peste 3.9 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

3 sau 4 de DA și un loc în următoarea etapă au obținut: Ikim Dance Academy, Amelia Călin, Petru Moiseev, Iorgu Aggressor & Tom Fulton Future Shock, Olimpia Carauleanu, Dimma’s, Mauricio Cugat – Desole, Clubul Sportiv Akikai, Constantin Stîngă, Daniela Pleșca, Caddebostan Workout, Ryan Hayashi și Amanda Stan. 

Spectacolul continuă vinerea viitoare când alți concurenți vor încerca să-și îndeplinească visul pe scena talentului, de la 20:30, într-o nouă ediție Românii au talent

Românii au talent - #un10perfect

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni