• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Elwira Petre, insarcinata in 7 luni si foarte eleganta la deschiderea Academiei de Dans "Mihai Petre". FOTO

Elwira Petre, insarcinata in 7 luni si foarte eleganta la deschiderea Academiei de Dans "Mihai Petre". FOTO

Elwira Petre, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">insarcinata in 7 luni si foarte eleganta </span>la deschiderea Academiei de Dans "Mihai Petre". FOTO

Mihai Petre, juratul de la “Romanii au talent” si "Dansez pentru tine", si sotia sa Elwira si-au indeplinit aseara un vis: deschiderea Academiei de Dans Mihai Petre.

Proiectul era in desfasurare de ceva vreme, insa acum a ajuns la stadiul pe care si l-au dorit. “Noi am inceput sa antrenam inca din 2002, dar la nivel de performanta. Scoala noastra se mandreste cu cateva dintre cele mai bine clasate perechi din tara, insa prin desciderea acestei Academii vrem sa lucram cu toti cei care iubesc dansul. Cursurile noastre sunt dedicate persoanelor care isi doresc sa invete sa danseze, indiferent ca sunt la un nivel incepator sau mai avansat. Vin la sala oameni care imi spun ca ei au doua picioare stangi. Provocarea pentru mine este sa le demonstrez ca nu au dreptate si ca, daca exista un pic de vointa, oricine poate dansa”, a declarat juratul de la ProTV.



Evenimentul de deschidere a avut loc chiar intr-una din salile Academiei de Dans, aflata in centrul Sema Park. Invitatii au putut urmari cateva demonstratii uluitoare ale celor mai bune perechi: de la jive, rumba, samba pana la tango sau vals, ringul de dans a vibrat sub pasii dansatorilor care i-au lasat masca cu miscarile lor pe cei prezenti. Surprizele serii au fost perechile de juniori, copii de numai 7-8 ani care s-au miscat aproape ireal pentru varsta lor, dar si o pereche de seniori, care a dat o lectie importanta celor de fata: dansul se poate face la orice varsta, atata vreme cat exista pasiune!

Un alt moment special al serii a fost demonstratia facuta de Alina Petre, sora lui Mihai, si partenerul ei, Paolo Campigotto,  acestia fiind cea mai bune clasata pereche din Romania in clasamentul mondial si finalisti la Cupa Europeana, sectiunea standard.

In cadrul Academiei, doritorii pot invata nu doar dansuri latino, ci si dansuri populare. Profesoara este  chiar fiica lui Nea Marin, “Folclorica”. Impreuna cu elevii sai, dansatori amatori, iubitori de folclor, si bineinteles acompaniati si de Nea Marin, acestia au facut aseara o super demonstratie, starnind cheful de dans al celor prezenti.

Toti cei invitati au avut parte de prima lor lectie de dans. Acestia au invatat alaturi de Mihai, Elwira si ceilalti antrenori cativa pasi sa vals si salsa, ringul devenind neincapator! La petrecerea de deschidere a Academiei de Dans, Mihai a avut alaturi o multime de prieteni si colegi, printre care Andi Moisescu, Pavel Bartos si fiica lui cea mare, Eva, Amalia Enache, Corina Caragea, Dana Rogoz, Alina Chivulescu, Dan Cruceru sau MasterChef-ul Sorin Bontea, care a demonstrat ca se descurca si pe ring, nu doar in bucatarie.

Informatii despre programul Academiei de Dans “Mihai Petre” se gasesc pe site-ul mihaipetre.ro. Inscrierile pentru noile grupe vor incepe in luna octombrie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni