• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Mihaelei i se vor aburi ochelarii, iar Florin va aplauda plin de emotie talentul. Romanii au talent, VINERI, de la 20:30

Mihaelei i se vor aburi ochelarii, iar Florin va aplauda plin de emotie talentul. Romanii au talent, VINERI, de la 20:30

Mihaelei i se vor aburi ochelarii, iar Florin va aplauda plin de emotie talentul. Romanii au talent, VINERI, de la 20:30

Spectacolul atinge noi valente la Romanii au talent! Vinerea aceasta, de la 20:30, pe scena celui mai tare show de divertisment vor urca concurenti care fie ii vor lasa fara cuvinte pe jurati, fie vor starni hohote de ras si ii vor determina pe Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu sa creeze povesti savuroase si sa aiba replici incredibile.

Insa jurizarea nu se va opri in sala si pe scena, ci va continua si in culise, unde Florin Calinescu va merge pentru a-i explica unei concurente cum si-ar putea imbunatati momentul si cum sa faca sa aiba succes in viitor.

In cea de-a sasea editie o vom asculta pe Andra cantand. Jurata va fi inspirata de un concurent extrem de carismatic si cu un trup perfect si va interpreta una dintre piesele ei pentru ca aceasta sa-si demonstreze calitatile de dansator. Si daca Andra va completa momentul prezentat de concurent, Mihaela se va bucura de intreaga reprezentatie pana... i se vor aburi ochelarii.

Concurentii nu vor inceta sa surprinda nici vinerea aceasta la Romanii au talent! La numai 24 de ani, un concurent lucreaza ca giuvaier, prelucreaza aurul si argintul si face bijuterii. Nu a facut nicio scoala, deoarece s-a apucat rapid de meserie pentru a face bani. Cand va urca pe scena, nimeni nu se va astepta la talentul sau, insa va reusi sa produca unul dintre cele mai emotionante momente, in contrast cu aparitia sa dura. ”N-ai fi zis, nu?”, va spune socat Florin Calinescu. ”Imi era dor! Uitati aici piele de gaina! Vai de capul meu! Trebuie sa ma duc sa-l strang in brate”, va completa Andra. Ambii jurati vor avea lacrimi in ochi si vor aplauda talentul autentic.

Vineri, de la 20:30, ne asteapta un show fabulos, momente memorabile, bucurie, energie, concurenti increzatori in talentul lor, vibratie si reactii extraordinare, in cea de-a sasea editie a sezonului #7epic Romanii au talent!

Romanii au talent – Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni