Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, extrem de eleganti la gala Living Legends of Aviation

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, extrem de eleganti la gala Living Legends of Aviation

Mihaela Radulescu l-a insotit pe Felix Baumgartner, iubitul sau, la cea de-a 15-a gala Living Legends of Aviaton. 

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner au participat sambata la Gala Premiilor Living Legends of Aviation, care a avut loc la The Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, Los Angeles. Felix a primit in cadrul evenimentului cea mai inalta distinctie din domeniu: Legenda Vie a Aviaticii Mondiale.

Membra juriului Romanii au talent a optat pentru o rochie neagra asimetrica si a stralucit la bratul lui Felix pe covorul rosu al evenimentului. 

"O echipa de prestigiosi oameni de stiinta germani de la Universitatea tehnica, au facut recent un anunt care a inconjurat lumea - saltul lui Felix din stratosfera va revolutiona lumea aeronauticii si va modifica niste capitole ale aerodinamicii. Calculele lor despre viteza pe care urma sa o atinga Felix in cadere libera au fost atat de gresite, incat oamenii s-au ambitionat sa vada cum de au fost asa de departe de rezultatul real - Felix a depasit viteza sunetului, ajungand la 1 342 km/ora. Oamenii de stiinta credeau ca unul dintre motivele care-i vor frana caderea, va fi costumul de astronaut, plin de cute, fara nicio forma aerodinamica. Ei, bine, se pare ca la viteza sunetului, tocmai asta i-a accelerat caderea. N-o sa va mire, asadar, daca avioanele supersonice ale viitorului vor fi nitel mai sifonate pe alocuri si cu suprafetele mult mai neregulate, Felix‘s style :)", a scris Mihaela Radulescu pe contul sau oficial de Facebook. 



La aceasta gala, Mihaela Radulescu i-a reintalnit pe actorii Harrison Ford, John Travolta si Tom Cruise, "trei celebri piloti din lumea showbiz-ului", a declarat Mihaela Radulescu conform Libertatea.ro. 

Evenimentul a fost gazduit de John Travolta si a avut loc la Beverly Hills, California, pe 19 ianuarie. 

Organizatia Living Legends recunoaste anual personalitati din lumea aviatiei si antreprenori implicati in acest domeniu.


Scena este pregatita pentru MAREA UNIRE A TALENTULUI! Showul suprem, Romanii au talent – sezonul 8, revine in curand la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni