Mihaela Radulescu, implicare activa in activitati caritabile la nivel international

Mihaela Radulescu, implicare activa in activitati caritabile la nivel international

Mihaela Radulescu continua sa se implice in activitati caritabile si sportive, asa cum ne-a obisnuit. Saptamana trecuta a fost una intensa pentru jurata de la Romanii au talent. Ea s-a implicat activ impreuna cu fiul sau, Ayan, in maratonul caritabil No finish line, dar l-a si sustinut si sponsorizat pe instructorul de zbor cu parapanta si salvamontistul profesionist roman Toma Coconea in cursa de 8 zile si 7 nopti de la Monaco.

La acest maraton au luat startul peste 20.000 de participanti, printre care 50 de maratonisti de talie mondiala cu care Toma a concurat. Un ritm infernal pentru fiecare concurent, in medie 3 ore dormite pe noapte, iar totul pentru bucuria de a dona cate 1 euro pentru fiecare km parcurs. Un maraton la finalul caruia Toma Coconea a iesit invingator la categoria sa, fiind primul dintre 1588 de participanti si fiind cel mai apreciat si iubit concurent atat pentru fair play-ul de care a dat dovada, cat si pentru ambitia lui de laudat.

Mihaela este mandra de performanta echipei Romaniei formata din ea si fiul sau - Ayan, Toma Coconea, Daniel Pisica si Antoaneta Mihordea.  Mihaela a parcurs 80 km, iar Ayan, fiul sau a alergat 181 de Km in ultramaratonul de 8 zile si 7 nopti. La final, rezultatul echipei a adus o donatie de peste 1500 euro.

Acest maraton a implicat mult devotament, emotii, povesti de viata uimitoare, la el participand, ca in fiecare an, pe langa atleti profesionisti, si copii, femei insarcinate, ultramaratonisti, amatori, oameni cu diverse handicapuri, persoane varstnice, soldati, fotbalisti. Toti acestia au fost uniti de un singur tel, acela de a face o donatie pentru niste copii cu grave probleme de sanatate, ce necesita interventii chirurgicale pe care nu le pot suporta financiar.

A fost o saptamana incarcata pentru Mihaela Radulescu, care pe langa maratonul in care s-a implicat la Monaco alaturi de alti romani, pe data de 20 noiembrie a participat impreuna cu Felix Baumgartner la cel mai lung spectacol caritabil -  teledonul organizat de televiziunea germana RTL care a avut drept scop strangerea de fonduri pentru ajutarea copiilor din Haiti, dar si a celor afectati de Ebola si familiile lor din Africa de Vest.

Printre cei care s-au implicat activ in strangerea de fonduri prin donatii alaturi de Felix Baumgartner s-au numarat Robbie Williams, fotbalistul Lukas Podolski, Sylvester Stallone, Ben Stiller si multi alti sportivi, actori sau autori renumiti la nivel mondial.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni