Mihaela Radulescu este cel de-al patrulea jurat al emisiunii "Romanii au talent"

Mihaela Radulescu este cel de-al patrulea jurat al emisiunii "Romanii au talent"

Mihaela Radulescu a devenit, oficial, cel de-al patrulea jurat al emisiunii "Romanii au talent", anunta stirileprotv.ro. Alaturi de Bebe Cotimanis, Andra si Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, va porni in cautarea celui mai talentat roman.

Joi seara, in cadrul unui eveniment ProTV, Mihaela Radulescu a semnat contractul prin care devine in mod oficial membru in juriul “Romanii au talent”. 

Pentru a cincea oara, “Romanii au talent”, competitia nationala a adevaratelor talente va aduce in fata telespectatorilor incepand din primavara anului viitor, un nou sezon plin de personalitate, emotie, curaj, talent in forme diferite si spectaculoase.

“Am decis, in sfarsit, sa ma intorc la TV. Am ales PRO-ul cu inima larg deschisa, nu numai pentru propunerea inedita de a face parte din juriul emisiunii cu cea mai mare audienta din Romania, "Romanii au talent",  dar si pentru oamenii cu care voi face echipa. Am simtit o energie fantastica  si am dat peste niste profesionisti cu care am avut chimia aia la care viseaza orice om care lucreaza in echipa. Gandim la fel, simtim la fel (ca in melodia aia care-mi place mie:))  si vrem sa facem performanta, de dragul publicului, dar si cu pofta apriga de a descoperi romanii cu adevarat talentati, care merita sa ajunga in atentia tuturor. Abia astept sa incepem munca, iar de la inceputul anului viitor ne veti vedea...in actiune ! :)”, a declarat Mihaela Radulescu.

Andra ne declara: „Femeile au cel putin trei calitati in plus fata de barbati (fara suparare, domnilor!): recunosc mai bine culorile si nuantele, sunt mai sensibile (si, deci, identifica mai bine emotiile umane) si se pun mai usor in locul celor care se confrunta cu aceste emotii. Acestea fiind zise, dragilor, nu pot decat sa ma bucur ca juriul mega-concursului "Romanii au talent" va castiga, incepand cu urmatorul sezon, inca o componenta feminina, in persoana Mihaelei Radulescu. ii urez bun venit in loja noastra! Iar ca femeie, repet, simt ca am primit intariri, pentru a putea evalua concurentii nu doar cu exigenta si factorii care tin de competenta lor, ci si cu sufletul... Va fi o competitie spectaculoasa, ca de obicei, si va astept cu drag sa ne fiti alaturi in noua si fascinanta cursa a descoperiri celui mai mare, mai interesant si inedit talent din Romania!”

Andi Moisescu a declarat despre viitoarea sa colega din cadrul show-ului Romanii au talent: “Pentru a vorbi despre ea putem apela la metafore, putem crea jocuri de cuvinte sau pur si simplu ii rostim doar numele. Pentru ca din orice unghi ai privi-o, Mihaela Radulescu este un reper. Un reper unanim recunoscut. Surprinzatoare nu e prezenta ei la masa juriului Romanii au talent, ci pozitia cu totul speciala pe care o ocupa. Caci poate ar fi bine sa adaug. Din acest sezon nu vom mai avea un bad guy, ci o bad... but gorgeous lady: Mihaela Radulescu. si abia acum adevaratul spectacol poate incepe.”

Dupa ce, timp de patru sezoane, a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, adevarata competitie a talentelor continua. Editia a cincea “Romanii au talent” invita participantii sa-şi demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe oraşe din Romania, incepand din luna octombrie. Printre primele oraşe care urmeaza sa fie vizitate sunt Galati, Braşov, Cluj, Craiova, Chişinau şi Iaşi. Pana la startul caravanei in orase, romanii se pot inscrie in continuare pe site-ul oficial al showului, romaniiautalent.protv.ro

“Romanii au talent” este emisiunea care a atins recorduri de audienta in editiile precedente. Show-ul a obtinut rezultate record la PRO TV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare: 19,9 rating in anul 2011, 20,8 rating in 2012, 21,3 rating in 2013 si 22,8 rating in 2014. Datele au fost oferite pentru publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 şi 49 de ani.

Miercuri, Constantin "Bebe" Cotimanis a devenit al treilea jurat al emisiunii "Romanii au talent".

Astfel, juriul noului sezon al emisiunii va fi format din Andra, Andi Moisescu, Constantin Cotimanis si Mihaela Radulescu.

Popor talentat sa nu zici ca nu te-am anuntat! Au inceput inscrierile pentru noul sezon Romanii au talent si avem nevoie de tine!

Scoate-ti talentul din casa si inscrie-te aici. In sezonul 5 TU esti eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni