Mihaela Radulescu alearga pe 3 mai la Bucuresti in scopuri caritabile

Mihaela Radulescu alearga pe 3 mai la Bucuresti in scopuri caritabile

Mihaela Radulescu, jurata de la Romanii au talent, sustine pentru al doilea an maratonul caritabil Wings for Life World Run, alaturi de alte personalitati sportive internationale si celebritati. 

Wings for life World Run are drept obiectiv sustinere fundatiei Wings for life, care finanteaza activitati de cercetare a afectiunilor maduvei coloanei vertebrale din toata lumea. 

Startul se va da in acelasi timp in 35 de locatii din intreaga lume. Printre numele care sustin evenimentul la nivel international se afla ultra-alergatorul austriac Christian Schiester, campioana europeana a cursei - Ironman Camille Pedersen, schiorul Luc Alphand, modelul si prezentatoarea TV din Chile - Javiera Acevedo, campionul olimpic Aksel Svindal, pilotul de Formula 1 Mark Webber, fostul pilot de Formula 1 - David Coulthard si Felix Baumgartner – primul om din lume care a depasit viteza sunetului in cadere libera. 

Citeste si: A furat inimile juratilor de la "Britain's Got Talent". Pare o papusica, dar intr-o singura secunda se schimba radical

Pentru participarea la maraton se formeaza echipe, fiind platita o taxa de inscriere individuala de 124 lei, iar fiecare pas conteaza la distanta parcursa de intreaga echipa. Persoanele care decid sa participe, din tari sau continente diferite, se lupta pentru titlul global. Conceptul maratonului de anul acesta este unul inedit. Nu exista o linie de finish, aceasta va fi reprezentata de masina oficiala, care urmareste participantii. Aceasta porneste la 30 de minute dupa startul maratonului si reprezinta linia de finish mobila. Echipata cu senzori, masina va depasi sportivii, inregistrand datele din cip-urile digitale ale celor care alearga pe masura ce se apropie de conducatorii fiecarei echipe. Campion mondial va deveni ultima persoana depasita din cele 35 de locatii.

Anul acesta, cel care va conduce masina de finish la maratonul caritabil care va avea loc pe 3 mai, de la ora 14:00, in Bucuresti, va fi Felix Baumgartner. Acesta va veni special in Romania pentru a sustine si a se implica in acest eveniment. 

Pentru mine, sporturile sunt despre obiective. Obiectivul meu este sa fiu ultimul sofer care ramane in masina pe 3 mai. Asta ar insemna ca Romania ar incorona campionul global, dar cu alte 34 de locatii ale cursei, care incep in acelasi timp, stacheta este destul de sus.”, a declarat Felix Baumgartner

Mihaela Radulescu – ambasador al Wings for Life Word Run Romania, se antreneaza zilnic pentru maraton, unde va participa alaturi de o echipa cu care spera sa castige si sa reuseasca sa stranga cat mai multi bani pentru aceasta cauza nobila. 

Avem cateva fapte grozave de bifat pe lista de realizari personale - munca umanitara sau voluntariatul si un maraton au fost mereu pe lista mea de prioritati. Wings For Life, cel mai extins maraton mondial, are avantajul ca aduna ambele idei intr-un rezultat plin de satisfactie - alergam pentru cei care nu pot sa faca nici macar un pas - cei aflati in scaune cu rotile. E al doilea an in care sunt ambasador al acestei superbe competitii si fac tot ce pot pentru a convinge cat mai multi sa ni se alature, chiar daca nu au alergat niciodata profesionist. Competitia e despre participare si donare a taxei de inscriere catre Fundatia Wings for life, pentru a gasi un tratament in favoarea celor cu leziuni ale maduvei spinarii. Avem onoarea sa avem si un recordman mondial ca sofer al masinii de finish, skydiverul austriac Felix Baumgartner, primul om din istorie care a depasit viteza sunetului sarind din stratosfera. Deci, am mai multe motive sa fiu mandra si fericita sa particip la al 5-lea maraton din viata mea. Nu ratati ocazia de a va simti de folos altora si de a va demonstra ca puteti mai mult decat stiati despre voi.”, a spus Mihaela Radulescu.

Programul maratonului Wings for life, care va avea loc pe 3 mai, este:

14:00 – Start maraton

14:30 – Masina de Finish ia startul – viteza: 15km/h

15:30 – Viteza creste: 16 km/h

16:30 – Viteza creste: 17 km/h

17:30 – Viteza creste: 20 km/h

19:30 – Viteza creste: pana la 35 km/h, pana cand ultimul concurent este depasit

Pe langa activitatile caritabile in care se implica de fiecare data cand are ocazia, Mihaela poate fi vazuta si la masa juriului celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, in fiecare vineri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni