• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Marius Calin, moment de senzatie pe scena de la "Romanii au talent". Ce reprezentatie a pregatit pentru Semifinala LIVE

Marius Calin, moment de senzatie pe scena de la "Romanii au talent". Ce reprezentatie a pregatit pentru Semifinala LIVE

Marius Calin, moment de senzatie pe scena de la "Romanii au talent". Ce reprezentatie a pregatit pentru Semifinala LIVE

Marius Calin este un tanar pasionat de sport si constient de trupul perfect pe care il poseda. Atunci cand s-a prezentat la preselectii, acesta a marturisit ca a venit la "Romanii au talent" la indemnul amicilor.

Tanarul a mai adaugat ca sportul face parte din viata lui, dar despre talentul ascuns, pe care nimeni nu il banuia, nu a pomenit nimic pana in momentul in care urcat pe scena de la "Romanii au talent". Andi Moisescu si Bebe Cotimanis chiar s-au gandit ca este vorba despre un moment dedicat fetelor, dar ce a urmat i-a lasat chiar si pe ei fara cuvinte.

Marius Calin a reusit sa ajunga direct in semifinale, cu ajutorul butonului auriu apasat de Mihaela Radulescu, dupa ce concurentul a interpretat piesa "Time to say goodbye" - Andrea Bocelli. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

In Semifinala cu numarul trei, Marius si-a demonstrat inca o data abilitatile si a cantat un colaj de opera si muzica populara. Costumatia si decorul l-au ajutat pe concurent sa-si puna in valoare talentul. Concurentul a interpretat initial aria "Nessun dorma", dupa care a impresionat audienta pe acordurile cantecului popular "Noi suntem romani".

Mihaela Radulescu a fost extrem de incantata sa isi vada concurentul preferat performand pe scena de la "Romanii au talent", la finalul reprezentatiei membra juriului aplaudandu-l in picioare. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni