Marius Calin a trecut direct in semifinala. Mihaela Radulescu a apasat butonul auriu

Marius Calin a trecut direct in semifinala. Mihaela Radulescu a apasat butonul auriu

Calin Marius, un tanar pasionat de sport si constient de trupul perfect pe care il poseda, a marturisit ca a venit la "Romanii au talent" la indemnul amicilor.

Tanarul a mai adaugat ca sportul face parte din viata lui, dar despre talentul ascuns, pe care nimeni nu il banuia, nu a pomenit nimic pana in momentul in care urcat pe scena de la "Romanii au talent". Andi Moisescu si Bebe Cotimanis chiar s-au gandit ca este vorba despre un moment dedicat fetelor, dar ce a urmat i-a lasat chiar si pe ei fara cuvinte.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Ceea ce parea un moment amuzant, un moment de streaptease, s-a transformat intr-o secunda intr-o reprezentatie impecabila a piesei "Time to say goodbye" - Andrea Bocelli. De profesie sondor, Calin a reusit sa o impresioneze pe Mihaela Radulescu, iar tanarul a reusit sa ajunga direct in semifinala "Romanii au talent".

"Acesta este omul de care avem nevoie la >", a marturisit Bebe Cotimanis, iar Andra a adaugat ca astfel de oameni trebuie sa urce pe scena show-ului: "Asta este ideea acestui show. Sa vina oameni care sa ne impresioneze".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni