Marian Vasilescu, emotionat, a interpretat  piesa “Use Somebody” VIDEO

Marian Vasilescu, emotionat, a interpretat  piesa “Use Somebody” VIDEO

Jumatate roman, jumatate arab, dupa tata, Marian Vasilescu a “ratat” putin interpretand “Use Somebody”, piesa trupei King of Leon, insa a obtinut trei de Da din partea juriului.

El se prezinta jumatate arab si jumatate timisorean, pentru ca mama e timisoreanca si tatal arab. El este din Drobeta Turnu Severin si a fost adoptat acolo. Parintii adoptivi l-au sustinut in primul rand moral si mai putin financiar pentru ca nu si-au permis, neavand posibilitati.

In ceea ce-i priveste pe parintii lui naturali nu i-a cunoscut si nu crede ca ar vrea sa-i cunoasca. Daca nu s-au interesat de el pana la varsta asta, nici el nu ar avea de ce sa se intereseze de ei, avand in vedere ca are parte de parinti extraordinari care l-au educat si l-au sustinut in tot ceea ce face.

El a cantat pe scena “Romanii au talent” o piesa a lui Kings of Leon, “Use Somebody” si dupa ce a terminat a spus ca a avut putine emotii stiind ca a dat mici “rateuri” la un moment dat.

Andra i-a spus ca are incredere in talentul lui si a spus Da, la fel si ceilalti jurati si cu trei de Da merge mai departe in etapa urmatoare.

Dupa ce el a plecat de pe scena, Andi a sesizat ca nu merita 3 de Da in timp ce Mihai a spus ca a fost un accident. Andra a spus ca emotiile sunt de vina, iar Mihai Petre a adaugat ca “data viitoare daca mai face nu merita, dar baiatul este foarte bun”.

Intra pe romaniiautalent.protv.ro si vezi cum a cantat  Marian Vasilescu"Use Somebody"

Vezi AICI cum a interpretat Marian piesa celor de la Kings of Leon!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni