Maestrul Gigi Caciuleanu prezinta o coregrafie fascinanta in finala epica Romanii au talent!

Maestrul Gigi Caciuleanu prezinta o coregrafie fascinanta in finala epica Romanii au talent!

Dansatorul si coregraful Gigi Caciuleanu este invitat special in marea finala epica Romanii au talent! 

De-a lungul timpului, maestrul Gigi Caciuleanu a uimit o lume intreaga cu talentul lui incredibil, izvorat dintr-o creativitate si putere de munca fara margini, si ne-a facut inimile sa bata mai rapid cu fiecare aparitie pe marile scene ale lumii. Vinerea aceasta, artistul le va aduce romanilor un moment special si le va prezenta o coregrafie extraordinara, cu o poveste impresionanta, plina de trairi si miscari fascinante.

”Cu multa bucurie am primit invitatia producatorilor emisiunii Romanii au talent de a aparea in finala show-ului si cu si mai multa bucurie am acceptat-o. Ocazia de a dansa reprezinta, de fiecare data pentru mine, o sursa de fericire. Iar atunci cand miscarile mele, atat ale corpului, cat si cele ale sufletului, au posibilitatea sa se adreseze unui public numeros si de calitate, emotia mea este cu atat mai mare. De abia astept!”, a spus Gigi Caciuleanu despre momentul pe care-l va prezenta vinerea aceasta in finala epica Romanii au talent.

Vinerea aceasta, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un spectacol formidabil, de momente extraordinare prezentate de cei 11 finalisti, o lupta apriga pentru premiul in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, foarte multa energie si sustinatori de seama, in marea finala a sezonului #7epic Romanii au talent.

Romanii au talent - Eroii cuceresc Romania LIVE!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni