• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Povestea emotionanta a gimnastei care a avut coloana fracturata: “Dansul la bara inseamna pentru mine o noua sansa”

Povestea emotionanta a gimnastei care a avut coloana fracturata: “Dansul la bara inseamna pentru mine o noua sansa”

Povestea emotionanta a gimnastei care a avut coloana fracturata: “Dansul la bara inseamna pentru mine o noua sansa”

Stanciu Madalina a fost prezenta in cea de-a cincea editie “Romanii au talent” si a impresionat membrii juriului, dar si publicul cu dansul la bara.

Ma numesc Stanciu Cornelia Madalina Livia sunt nascuta pe data de 08.03.1989 in Timisoara. Am fost gimnasta de performanta pana la varsta de 16 ani, dar din cauza unui accident la coloana vertebrala am fost nevoita sa renut. Accidentarea s-a produs in timpul antrenamentelor cand exersam la barna. Am avut un mic dezechilibru, am alunecat si am cazut cu coloana de barna. Dupa mai multe teste medicale s-a dovedit ca nu mai pot continua si am fost nevoita sa renunt definitiv la aceasta pasiune a mea.

Madalina Stanciu a avut coloana vertebrala fracturata
Dupa trei ani si jumatate am avut un alt accident, dar de aceasta data unul de masina. In urma acestui accident am avut coloana vertebrala fracturata in trei locuri si inevitabil am ajuns la o paralizie usoara la ambele picioare. In urma accidentului mi-au trebuit trei ani sa imi recuperez picioarele timp in care am fost nevoita sa stau imobilizata intr-un scaun cu rotile. In toata aceasta perioada familia mi-a fost alaturi si mi-a dat forta sa pot merge mai departe si sa imi continuu viata ca un om normal, indiferent de care ar fi fost consecintele acciedentului.

La scurt timp dupa recuperarea mea am fost cu o prietena de-a mea la locul de munca unde lucra aceasta, mai exact intr-un bar de noapte. De acolo a inceput pasiunea mea pentru dansul la bara. Mi-a placut ceea ce am vazut si mi-am spus ca pot sa incerc si eu.

Dansul la bara pentru mine inseamna o noua sansa sa imi demonstrez mie insami ca inca mai pot face ceva ce imi place.  Muzica si dansul ma ajuta de foarte multe ori sa imi exprim emotiile, problemele, dar si fericirea.

Fetita Madalinei a fost nascuta prematur, la sapte luni

La o varsta destul de frageda m-am casatorit cu o persoana de care eram sigura ca va fi langa mine pentru totdeuna. Din pacate nu a fost asa. La cateva luni de la casatorie am aflat ca sunt insarcinata. Acel moment a reprezentat cea mai fericita zi din viata mea. Fostul meu sot a primit vestea cu foarte mare drag.

Pe perioada sarcinii am avut ceva complicatii in urma carora riscam sa pierd sarcina si am fost nevoita sa plec din oras pentru a face anumite tratamente pe o perioada de doua saptamani. Am parasit orasul si am ajuns la clinica recomandata de medic, dar acolo mi s-a spus ca nu pot sa-mi faca toate tratamentele necesare pentru ca mi-ar afecta sarcina si mai rau. Am stat internata doar patru zile dupa care m-am intors acasa. Intre timp, fostul meu sot stiind ca eu stau doua saptamani, si-a adus in casa amanta cu care era de aproape 1 an.

In momentul in care eu m-am intors dupa patru zile, "ea" era inca in casa la mine. De acolo, s-a ajuns la divort. Din cauza celor intamplate fetita mea s-a nascut prematur (la 7 luni).

Mama ei a fost tot timpul alaturi de ea

In tot acest timp cea care a fost langa mine si m-a sustinut neconditionat, a fost mama mea care s-a implicat si in cresterea fiicei mele. Acum, fetita mea Denisa are varsta de 3 anisori. In prezent mama mea este foarte bolnava, iar eu am inca un motiv in puls pentru care trebuie sa merg mai departe.

In acest moment eu lucrez pentru a-i darui mamei mele si fiicei mele o viata mai buna, sa nu duca lipsa de nimic. Va rog din suflet ca atunci cand ma veti vedea dansand, sa nu ma judecati inainte, cititi aceasta mica parte din viata mea personala si veti intelege de ce am ales meseria de dansatoare.

Intra pe romaniautalent.protv.ro si vezi cum a dansat Madalina Stanciu!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni