Lupta pentru un loc in marea finala "Romanii au talent" continua AZI, la PROTV, de la ora 20:30!

Lupta pentru un loc in marea finala "Romanii au talent" continua AZI, la PROTV, de la ora 20:30!

Urmatorii 12 concurenti sunt gata sa le prezinte romanilor momentele originale, creative si surprinzatoare pregatite pentru cea de-a patra semifinala Romanii au talent, care va avea loc maine, de la 20:30, numai la PRO TV! 

Juratii, dar si gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, sunt nerabdatori sa vada evolutia semifinalistilor, ce surprize au pregatit acestia si sa ia parte inca o data la un spectacol plin de talent autentic, emotie, energie si efervescenta.  

Maine, telespectatorii vor fi incantati de Ruby si What’s Up, care vor interpreta melodia "Nu pune la suflet", dar vor avea parte si de o premiera rock. Castigatorul sezonului patru Vocea Romaniei, Tiberiu Albu, impreuna cu trupa sa, Fameless, vor urca pe scena pentru prima data in aceasta formula si vor canta melodia compusa de ei, "Right now".

12 concurenti talentati ai acestui sezon Romanii au talent asteapta sa vina in fata romanilor cu momente de exceptie. Maine, numere incredibile de canto, muzica instrumentala sau rock, acrobatie, pantomima, dans contemporan, dar si rezolvarea cubului rubik, vor crea un spectacol desavarsit.

Bogdan Bolohan a surprins juratii la preselectii cu momentul sau extrem de sensibil. Maine, el va interpreta un personaj care va demonstra ca poate trece peste un viciu cu ajutorul dansului si vointei. Bogdan va avea o recuzita impresionanta, iar trupa PRO Dance va fi alaturi de el pe scena.

Cristina Kiseleff a reusit sa ridice publicul in picioare la auditii cand a interpretat la vioara electrica o melodie cunoscuta. Pentru semifinale, Cristina s-a pregatit intens si va aduce vineri pe scena un show complet de muzica si dans, care va fi sustinut de artificii si elemente grafice explozive.

Cei 5 membri ai trupei Casual Band au adus muzica gospel funk pe scena de la Romanii au talent si au dovedit ca sunt extrem de talentati. Maine, ei vor interpreta in stilul propriu o melodie sensibila, atmosfera fiind sustinuta de un joc de lasere impresionant.

Elena Carmen Cernea a venit la preselectii imbracata in costum popular, dar a cantat opera. Concurenta a pregatit pentru aceasta etapa a competitiei un moment muzical surprinzator, care va fi completat de lumini, grafica, dar si de coregrafia de exceptie a trupei PRO Dance.

Cei trei baieti care formeaza grupul Speed cubing l-au determinat la auditii pe Andi sa apese butonul auriu si sa-i trimita astfel direct in semifinale. Concurentii vor prezenta maine un moment complex de rezolvare a celebrului cub, in care vor implica si juratii.

Laura Vranceanu a reusit sa uimeasca juratii la auditii cu abilitatile sale. Ea a cantat in timp ce executa in aer cateva elemente de acrobatie extrem de dificile. Vinerea aceasta Laura va urca pe scena talentelor complet schimbata si va interpreta doua doine.

Dupa ce la preselectii, trupa I wanna see the moon a adus la Romanii au talent un moment inedit de muzica rock-punk, membrii grupului vor face maine o combinatie intre cultura scotiana si muzica grindcore.

Numarul de pantomima prezentat de catre Tony Dumitrescu si Bogdan Fanariu in etapa trecuta a competitiei a smuls ropote de aplauze si hohote de ras. Cei doi actori vor crea maine un moment amuzant, insotit de un colaj de melodii care le va pune in valoare ideea.

Ada Cercel i-a surprins pe jurati cu talentul sau. Ea a cantat si a dansat la auditii, iar de aceasta data va dezvalui inca o aptitudine a sa. Concurenta a pregatit un numar complex de dans si canto, la care va adauga un solo la un instrument pe care ea il indrageste.

Trupa de dans contemporan Imperia a a sensibilizat publicul si juratii la preselectii cu momentul lor extrem de expresiv. Maine, membrii grupului vor aduce pe scena un numar de dans plin de energie si emotii puternice, care le va pune in valoare calitatile.

Dan Leicu a prezentat la auditii un numar spectaculos de acrobatie cu aluatul de pizza. Maine, el va crea o poveste, se va transforma si va demonstra ca din talentul sau poate face un adevarat spectacol.

Micutul Vlad Ciotescu a aratat ca, in ciuda problemelor de sanatate pe care le are, este foarte talentat si are mula vointa. Concurentul va urca pe scena ca un adevarat rock star si va surprinde publicul cu momentul gandit de el.

Cea de-a patra semifinala live Romanii au talent este din ce in ce mai aproape. Concurentii fac ultimele probe si asteapta entuziasmati sa-si prezinte pe scena momentele la care au lucrat in cel mai mic detaliu.

Telespectatorii sunt asteptati vineri, de la 20:30, sa-si sustina eroii si sa-si voteze favoritii pentru titlul de cel mai talentat roman, dar si pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro, numai la PRO TV.  

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni