• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ludovic Flitner, bucătarul care l-a iritat pe Mihai Petre: ”Puteam să jur că îl ascult pe Eminem”

Ludovic Flitner, bucătarul care l-a iritat pe Mihai Petre: ”Puteam să jur că îl ascult pe Eminem”

Ludovic Flitner, bucătarul care l-a iritat pe Mihai Petre: ”Puteam să jur că îl ascult pe Eminem”

În cea de-a cincea ediție a emisiunii ”Românii au talent”, Ludovic Flitner a interpretat o piesă a lui Eminem atât de bine încât a reușit să-i stârnească sentimente contradictorii lui Mihai Petre. 

Ludovic Flitner are 21 de ani, este originar din Satu Mare, iar acum lucrează că bucătar în Anglia. Ludovic a mai concurat la ”Românii au talent”, în sezonul 6 și 7, a trecut de preselecții, dar nu a reușit să meargă mai departe.

Citește și: Românii au talent, sezonul 9: Povestea de film a Elenei Gibson, balerina care a dansat la bară senzațional! 

Lui Ludovic îi place să cânte de mic copil. Își amintește că prin clasa a V-a, când se făceau petreceri de Halloween, de exemplu, și el cânta, învățătorii îl lăudau tot timpul. Apoi totul a venit de la sine, cânta acasă, de exemplu, piesele lui Michael Jackson. A început cu muzica pop, apoi a continuat cu jazz-ul, iar în prezent cântă rap – are propriile piese. Mama lui cânta, în tinerețe, la chitară. Femeie e casnică acum, nu mai poate lucra pentru că este bolnavă și a fost operată recent. Ludovic nu își cunoaște tatăl, nu știe absolut nimic despre el.

Ludovic spune că, în afară de muzică, mai este pasionat de actorie, beatbox și dans. Unul dintre momentele importante din viața lui este participarea cu o piesă făcută de el la un concurs de talente ținut pe Facebook, organizat de un american, ocazie cu care a câștigat un iPad. 

Pe la 18 ani, a avut o iubită. A iubit-o mult, credea că o să fie o relație care o să țină toată viața, dar n-a fost să fie. 

Ludovic a plecat în Anglia anul trecut. A spălat vase, apoi a ajuns să lucreze ca bucătar. A plecat cu un coleg de clasă, a locuit cu el acolo – avea cazarea și mâncarea gratuite – și spune că nu regretă că a plecat. 

Momentul acestuia a primit 3 ”Da”-uri din partea juriului. Mihai Petrea fost singurul care a refuzat să recunoască valoarea momentului: ”Ce-am simțit eu e contradictoriu, pentru că atunci când ai început puteam să jur că îl ascult pe Eminem. După care s-a întâmplat un lucru care nu mi-a plăcut prea mult. Și anume că încercai să cânți pentru noi și încercai să ne demonstrezi ce voce bună ai. Trebuie să fii suficient ție și să ne atragi, nu să vii în fața noastră și să fii în exteriorul tău. Sincer, nu mi s-a părut un moment puternic”. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni