• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Lorelai Mosnegutu a castigat sezonul #7epic Romanii au talent! Premiul de originalitate merge la Eduard Antal!

Lorelai Mosnegutu a castigat sezonul #7epic Romanii au talent! Premiul de originalitate merge la Eduard Antal!

Lorelai Mosnegutu a castigat sezonul #7epic Romanii au talent! Premiul de originalitate merge la Eduard Antal!

Dupa un sezon epic Romanii au talent, telespectatorii si-au votat eroii! In urma voturilor romanilor, Lorelai Mosnegutu a intrat in posesia marelui premiu in valoarea de 120.000 de euro si a primit titlul de cel mai talentat roman, iar Eduard Antal a fost desemnat cel mai original concurent si i-a fost acordat premiul de 10.000 de euro!

Marea finala epica le-a adus telespectatorilor vineri seara momente fascinante de canto, dans, acrobatie, beatbox, chinese pole si gimnastica, prezentate cu bucurie si emotie de cei 11 finalisti. Juratii, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au aplaudat frenetic talentul autentic, au apreciat si laudat reprezentatiile tuturor concurentilor si au fost incantati de spectacolul oferit de acestia, dar si de evolutia lor, iar Smiley si Pavel Bartos au umplut cu energie si entuziasm scena Romanii au talent.

Finala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 9.5 puncte de rating si 35.9% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.2 puncte de rating si 12.2% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:55, peste 2.4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Vineri seara, in marea finala a sezonului #7epic Romanii au talent, Valentin Luca, finalist in primul sezon al show-ului, Damian Draghici si maestrul Gigi Caciuleanu au urcat pe scena si au prezentat trei momente speciale de flair bartending, muzica si dans contemporan, electrizand publicul. 

Momente surprinzatoare, 11 finalisti si un singur castigator

Lorelai Mosnegutu este castigatoarea sezonului #7epic Romanii au talent! La preselectii a convins-o pe Mihaela Radulescu sa apese butonul auriu pentru ea si sa o trimita direct in semifinala, cand a cucerit publicul cu vocea ei uluitoare, reusind sa ajunga in marea finala epica. Lorelai a prezentat vineri seara un moment complex, extrem de emotionant. A cantat melodia Rise like a phoenix si a pictat in acelasi timp, iar publicul si juratii s-au ridicat in picioare pentru a o aplauda. Concurenta a umplut sala cu frumusete, sensibilitate si forta si le-a dat tuturor inca o lectie incredibila de viata, demonstrand ca are un suflet urias si un talent pe masura.



La aflarea vestii ca a primit titlul de cel mai talentat roman, Lorelai a spus cu lacrimi in ochi: ”Ma simt extraordinar, ma bucur nespus de mult ca sunt cea mai talentata romanca din 2017. Le multumesc din suflet Mihaelei Radulescu pentru tot sprijinul acordat, mamei Vio, producatorilor acestei minunate emisiuni, doamnei mezzosoprane Adina Sima si doamnei regizor Silvia Ionescu, dar in primul rand vreau sa le multumesc din suflet tuturor fanilor care m-au votat, sa fie binecuvantati si nu o sa-i dezamagesc niciodata.”.

Locul doi a fost ocupat in marea finala de grupul OK World Wide. Vineri seara, cei cinci baieti au inundat scena cu energie, acrobatii fascinante si forta si au cucerit publicul si juratii cu spectacolul de zile mari pe care l-au facut, prezentand un moment complex in care au combinat elementele de balance, parkour si breakdance. Au facut ca toate elementele si acrobatiile sa para foarte usoare, au zambit in permanenta si au transmis foarte multa putere si bucurie. 

Fang Shuang s-a clasat pe locul al treilea. Concurentul a interpretat aseara melodia Of, inimioara, fiind acompaniat de o orchestra impresionanta, si a surprins atunci cand a inceput sa danseze pe scena. Vocea lui a rasunat in casele tuturor telespectatorilor, iar publicul si juratii i-au aplaudat indelung talentul.

Timp de o saptamana, romanii au votat cel mai original moment al sezonului #7epic Romanii au talent, iar cel care s-a clasat pe primul loc in preferintele acestora este Eduard Antal. Concurentul a fermecat publicul si juratii cu talentul lui incredibil inca din etapa preselectiilor, iar momentele de canto prezentate de el la orga cu pedalier i-au adus premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro.



Fericit ca a reusit sa ajunga la sufletele telespectatorilor si ca a promovat instrumentul lui muzical preferat pe scena talentului, Eduard a declarat plin de emotii: ”Iti multumesc, Doamne, ca existi! Vreau sa multumesc din suflet tuturor romanilor care mi-au acordat increderea lor si au investit in talentul meu prin sms-urile trimise. Multumesc intregii echipe Pro TV pentru profesionalism si afectiune. Le multumesc tuturor persoanelor care au facut posibila intalnirea cu acest instrument divin, orga clasica. Multumesc din suflet Institutului Franciscan din Roman, Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, profesorului meu Dan Racoveanu si tuturor profesorilor care imi indruma pasii pe calea muzicii. Multumesc familiei, rudelor, prietenilor, apropiatilor, va multumesc dumneavoastra, tuturor! Prin acest gest primesc responsabilitatea de a duce cu profesionalism orga in inimile oamenilor si de a impartasi tuturor din bucuria talentului meu. Va asigur de seriozitatea mea si voi face tot posibilul sa nu va dezamagesc increderea acordata.”.

Dupa un sezon memorabil si o finala epica, juratii au privit incantati cei mai talentati concurenti si i-au felicitat pentru performantele lor de pe scena talentului.



”Macar o data pe an, de sapte ani incoace, ma bucur ca le putem oferi romanilor ocazia sa voteze si “pentru”. Avem cateva subiecte care ne magnetizeaza si ne fac sa ne indepartam unii de altii, dar ma bucur ca macar talentul asta ne apropie.”, a spus Andi Moisescu.

Mihaela Radulescu, bucuroasa ca in acest sezon a intalnit foarte multi concurenti talentati si ca a facut parte dintr-un spectacol formidabil, a spus: ”Le multumesc colegilor pentru acest sezon epic! E o echipa fabuloasa care munceste grozav! Le multumesc dragilor mei colegi si finalistilor! Toti sunteti talentati si sunteti acolo unde visati sa fiti. Pana la urma, mergem mai departe. Aici nu se termina pentru multi dintre voi competitia, pentru ca aveti ce trebuie, aveti cu ce!”.

Andra, fericita si emotionata, a declarat la final: ”Bravo colegilor mei, bravo voua si bravo echipei care i-a ajutat pe acesti copii talentati sa le puna in evidenta toate calitatile. Ma bucur tare ca avem locuri in fata la cel mai bun show. Ii felicit ca ati avut curajul sa va lasati jurizati de noi si de cei de acasa. Ii invitam pe toti sa se inscrie la preselectii si sa aiba curajul vostru.”.

Florin Calinescu a continuat bucuros: ”Cred ca sezoanele sunt egale intre ele si asta datorita faptului ca oamenii sunt talentati. Poate creste din punct de vedere productie, dar in ceea ce va priveste, sezoanele sunt egale, pentru ca vin oameni talentati si atunci talentul in sine nu poate sa aiba grade diferite. Este linistitor ca avem un sezon perfect egal cu cel care a fost si cu cel ce va veni.”.

Telespectatorii au urmarit un show electrizant in marea finala epica Romanii au talent si s-au bucurat de momente fabuloase prezentate de cei 11 finalisti care au demonstrat ca sunt extrem de talentati si ca sunt pregatiti sa urce pe marile scene ale lumii si sa faca spectacol.

Incepe Marea Unire a talentului! Cursa pentru cautarea urmatorului erou national a inceput. Cei care au un talent si vor sa-l arate intregii tari sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.protv.ro

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni