• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Laura Bretan este castigatoarea sezonului sase "Romanii au talent"! Premiul de originalitate a fost castigat de Anisia Gafton!

Laura Bretan este castigatoarea sezonului sase "Romanii au talent"! Premiul de originalitate a fost castigat de Anisia Gafton!

Laura Bretan este castigatoarea sezonului sase "Romanii au talent"! Premiul de originalitate a fost castigat de Anisia Gafton!

Emotia, energia, vibratia, pasiunea, forta si talentul autentic s-au intalnit aseara in show-ul formidabil din finala celui de-al saselea sezon Romanii au talent!

Cei 16 finalisti au adus ieri seara in fata romanilor un spectacol memorabil. Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au aplaudat fiecare talent si au apreciat reprezentatiile finalistilor, iar publicul a decis cine este noul erou national. Laura Bretan, fetita cu voce uluitoare, a primit cele mai multe voturi si a castigat titlul de cel mai talentat roman si marele premiu de 120.000 de euro, iar Anisiei Gafton, cea care a reusit sa starneasca hohote de ras cu momentele de stand-up comedy prezentate, i-a fost acordat premiul de originalitate de 10.000 de euro.

Membrii trupei ImPro au reusit aseara sa ridice sala in picioare cu un moment de improvizatie in care au trecut prin mai multe genuri de film, iar Loredana a incins atmosfera in finala Romanii au talent, impreuna cu baietii de la Zdob si Zdub si Skizzo Skillz, cu reinterpretarea celebrei melodii La carciuma de la drum.

Finala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 01:10, la nivel national, aproape 2.2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:54, peste 3.4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 13.4 puncte de rating si 42.3% share, de peste patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.1 puncte de rating si 9.8% share.

Spectacol senzational adus pe scena de cei 16 finalisti

Laura Bretan este castigatoarea sezonului sase al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent! Micuta de numai 13 ani i-a uimit inca o data pe romani cu vocea sa unica, iar juratii s-au ridicat in picioare si au aplaudat indelung momentul prezentat de ea in finala. Laura a cantat, acompaniata de o orchestra, aria Vissi d’arte din Opera Tosca de Puccini si a creat un moment emotionant cu care a reusit sa ajunga rapid la sufletele tuturor. Dupa ce a aflat rezultatul votului si faptul ca ea este marea castigatoare, Laura a declarat cu lacrimi in ochi: ”Sunt foarte emotionata. Nu am crezut niciun moment ca asa ceva e posibil, nu am cuvinte sa explic ce s-a intamplat in seara asta. E un vis si vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, m-au sustinut si au avut incredere in mine si in talentul meu.”.


Locul doi a fost ocupat in marea finala Romanii au talent de catre Fratii Adrian. Cei doi baieti au incantat publicul cu un moment naucitor de dans contemporan, in care au reprezentat perfect lupta dintre bine si rau. Fratii au demonstrat inca o data ca talentul lor nu are margini si ca sunt dispusi sa lupte pentru visul lor suprem – acela de a dansa.

Nadia Budurusi s-a clasat pe locul al treilea. Concurenta a surprins cu un numar de flying pole extrem de solicitant si a reusit sa duca acest sport la rang de arta, creand un spectacol memorabil pe scena talentului.


Romanii au votat timp de o saptamana cel mai original roman, iar cea care a s-a clasat pe primul loc in preferintele celor de acasa este Anisia Gafton. Inca din etapa preselectiilor, concurenta i-a cucerit pe toti cu glumele ei. Momentele de stand-up comedy prezentate de ea pe scena de la Romanii au talent au fost savuroase, iar aseara a obtinut premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro, ca rasplata a talentului ei nemarginit. Bucuroasa ca se afla printre castigatorii sezonului sase, Anisia a declarat: ”Romanii au talent a fost o experienta emotionanta si unica. M-am simtit minunat, am invatat foarte multe lucruri, m-am intalnit cu oameni foarte talentati si sunt foarte entuziasmata. Ma asteptam si nu ma asteptam sa castig acest premiu, a fost 50-50. Acum imi doresc sa ma perfectionez pe stand-up comedy, sa fac in continuare oamenii sa rada si sa fiu din ce in ce mai buna.”.


La finalul unui show magic, juratii s-au bucurat de alegerile romanilor si de un sezon plin de talent autentic, emotie si multa distractie. Dupa aflarea rezultatelor, Andi Moisescu a declarat: ”Noi am mai intalnit un fenomen doar in primul sezon. Dar abia acum, dupa sase sezoane, fenomenul a si castigat marele premiu. Cineva imi spunea ca va fi dificila votarea in finala asta. Eu zic ca mult mai dificil va fi dupa votarea de duminica.”.

Si Mihaela fost incantata de acest sezon Romanii au talent si de concurentii intalniti si a spus: ”Am avut un sezon de exceptie, cel mai plin de lacrimi, de emotii si de trairi. Aceasta este cea mai frumoasa scena pe care am vazut-o vreodata, cu cei mai frumosi si talentati oameni la un loc. Cred ca sezonul asta a fost atat de misto si pentru ca a venit Florin langa noi.”.

Andra, emotionata, dar foarte fericita, a declarat la finalul show-ului: ”A fost cel mai bun sezon. Am avut ce sa jurizam si de ce sa fim mandri. Iata ca romanii sunt foarte talentati! Nu am cuvinte sa exprim cata fericire simt acum, dupa ce timp de sase sezoane talentul castigatorilor ne-a uimit de fiecare data, iata ca talentul micutei Laura nu sparge doar sufletele noastre, patrunzand adanc in ele, ci si granitele, reusind sa uimeasca milioane de oameni!”.

Florin Calinescu, aflat la primul sau sezon la masa juriului Romanii au talent, a spus: ”Mi se pare ca sunt aici de cand lumea si nu facem decat sa risipim emotiile concurentilor. Romanii sunt o sursa inepuizabila de talent si, sa dea Dumnezeu, acolo sus, asa, unde sunt scrise numele noastre, intr-o zi sa fie tablourile noastre, busturile noastre, hologramele noastre, si aici sa fie tot timpul o fantana revarsata de talent a acestui popor minunat si ospitalier, pentru cei care ne fac bucuria sa vina la Romanii au talent.”

Finala sezonului sase Romanii au talent a reunit dansuri electrizante, momente de forta, pasiune, voci extraordinare si instrumentisti formidabili pe aceeasi scena si le-a adus telespectatorilor cel mai bun spectacol de televiziune. Cei 16 finalisti au prezentat momente surprinzatoare, si-au demonstrat talentul, iar evolutiile lor au fost aplaudate si votate de romani. 


Cursa pentru cautarea urmatorului erou national a inceput. Cei care au un talent si vor sa-l arate intregii tari sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro! Fii eroul nostru!

De vinerea viitoare, toata Romania vede Romania la UEFA EURO 2016TM, numai la Pro TV!

Si surprizele nu se opresc aici! Pro TV pregateste Supravietuitorul, cea mai intensa aventura din lumea televiziunii!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni