• PRO TV
  • Larisa Bercea este pe cale sa isi indeplineasca visul pentru care a participat la "Romanii au talent"

Larisa Bercea este pe cale sa isi indeplineasca visul pentru care a participat la "Romanii au talent"

Larisa Bercea este pe cale sa isi indeplineasca visul pentru care a participat la "Romanii au talent"

Larisa Bercea, dansatoarea la bara care a impresionat juriul la "Romanii au talent", este o prezenta incendiara in cluburile din Bucuresti.

Atunci cand a participat la emisiunea, bruneta a marturisit ca cel mai mare vis al ei este sa faca din dansul la bara un sport recunoscut si apreciat, iar visul ei este pe cale sa se indeplineasca.

La doi ani de la incheierea show-ului de la Pro TV, Larisa Bercea, in varsta de doar 22 de ani, reuseste sa incinga atmosfera in jurul sau atunci cand danseaza. Bruneta reuseste sa se faca mereu remarcata de catre domni atunci cand isi face prezenta la diferite evenimente.

Chiar daca din postarile de pe pagina de Facebook Larisa le-a oferit impresia ca este o simpla dansatoare care are grija de felul in care arata, ca merge regulat in saloanele de infrumusetare si ca este o prezenta constanta in cluburile din Bucuresti, Larisa a demonstrat ca nu a uitat de visul ei.

In cea mai recenta postare de pe contul de socializare Larisa le-a aratat fanilor primele imagini de la scoala ei de dans la bara:"Prima scoala de Poledance din Romania by Larissa Bercea in curand.."

 

Mesajele de incurajare si admiratie au curs imediat in josul postarii, iar cei care au comentat au marturisit ca ea este cea mai in masura sa predea acest tip de dans la noi in tara.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni