• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • La ce sunt talentati copiii juratilor si prezentatorilor de la "Romanii au talent". Show-ul revine la ProTV si pe Voyo.ro vineri, de la 20:30

La ce sunt talentati copiii juratilor si prezentatorilor de la "Romanii au talent". Show-ul revine la ProTV si pe Voyo.ro vineri, de la 20:30

La ce sunt talentati copiii juratilor si prezentatorilor de la "Romanii au talent". Show-ul revine la ProTV si pe Voyo.ro vineri, de la 20:30

Cauta si jurizeaza talente din toate colturile tarii, insa juratii si prezentatorii de la "Romanii au talent" au si ei propriii talentati chiar in sanul familiei.

Mihai Petre

La 2 luni ma bucur de un super talent al copilului meu: faptul ca e cuminte! :) Ne intelegem foarte bine si am invatat tipurile de plans: plansul tip “mi-e foame!” si plansul tip “schimba-ma!”.  

 

Andi Moisescu

David, baiatul cel mare a lui Andi Moisescu este stapanul partiilor. Aflati in vacanta la munte, David a participat la o competitie de ski pentru copii, clasandu-se pe locul I.

Daca asta e sentimentul  cand copilul tau ocupa locul I la un concurs de ski, ma intreb ce te incearca atunci cand intra la facultate!”, au declarat Andi si Olivia.

Luca nu se da in vant dupa sporturile de iarna, dar are un talent aparte! “Talentul de a te da pe spate fara a face nimic”, dupa cum declara Andi :). Reuseste sa atraga toate privirile indiferent unde merge si sa fie imediat in centrul atentiei!

Pavel Bartos

Rita, fiica cea mica a lui Pavel Bartos este o pictorita foarte talentata. “Am fost surprinsi de desenele ei, picteaza senzational. In cea mai mare parte a desenelor trebuie sa existe neaparat si un membru al familiei: ori mami, ori tati”, povesteste Pavel. 

Eva, fiica cea mare a prezentatorului de la “Romanii au talent” si-a dezvoltat aptitudinile muzicale. “Eva canta la pian si o face foarte bine. Suntem o familie artistica, ce sa mai! :)”. 

Andra

La nici doi anisori, micul David isi etaleaza deja talentele…deocamdata prin casa :). “De curand a fost pe la noi Gigel Frone insotit, bineinteles de chitara. De indata ce a inceput sa cante, David s-a indreptat spre pian si a inceput sa apese pe clape!”, povestesc Andra si Catalin.



Ma bucur foarte mult ca mosteneste talentul muzical al mamei sale si tare ma tem sa nu mosteneasca talentul meu la dans. Dupa cum se misca in pampers…se vede ca e al meu!”, a povestit Catalin Maruta


 

Vineri, 15 februarie, de la 20:30, cel mai tare show din Romania revine la ProTV.

Talente dintre cele mai neasteptate sunt pe cale sa fie dezvaluite in fata publicului si a celor 3 jurati incepand din 15 februarie, cand ProTV difuzeaza prima editie a emisiunii care a revolutionat nu doar show-urile de televiziune, ci si cifrele de audienta - ROMANII AU TALENT!


VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU! 

Smiley si Pavel Bartos iti spun ce talent special ai, iar prietenii tai te trimit la urmatorul show LIVE "Romanii au talent".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni