La ce sunt talentate vedetele trustului Pro? FOTO

La ce sunt talentate vedetele trustului Pro? FOTO

Vineri, 18 februarie, debuteaza la ProTv cel mai asteptat show al anului, „Romanii au talent”, emisiune unde oamenii simpli pot deveni peste noapte celebritati. Singura calitate de care au nevoie pentru a se transforma in staruri veritabile este aceea de a fi talentati. Nu conteaza la ce, conteaza doar talentul in sine si curajul de a-l arata intregii tari. Pe langa faptul ca sunt talentate in meseria pe care o practica fiecare dintre ele, vedetele trustului Pro vorbesc despre pasiunile si talentele lor mai putin stiute de publicul larg.

Jojo (PRO TV, “Serviciul Roman de Comedie”)

- picteaza si scrie poezii
“Imi place sa scriu versuri. M-am gandit de cateva ori sa public ceea ce am scris. Mi-a lipsit curajul pana acum. Poate ca o voi face candva... Sunt tot felul de ganduri in poeziile mele, ganduri care m-ar dezgoli in fata cititorului. Am crescut langa un tata filozof, pasionat de istoria religiilor si de vesnica intrebare ”ce gasim dincolo de viata?”. In egala masura imi place sa pictez. Frumosul... Lucruri vesele... Romantice... Doi indragostiti imbratisati. O femeie asteptandu-si iubirea sub o ploaie de petale. Nu stiu. Ce simt. Acasa am cateva din tablourile mele. Pe restul le-am facut cadou celor apropiati”.

Alina Chinie (PRO TV, ”Happy Hour”)

- actorie
”Pe langa muzica, iubesc actoria. Sunt studenta la Teatru. Nu am crezut niciodata ca o sa imi petrec noptile in facultate repetand pentru examene. E o senzatie asa ciudata sa iesi din facultate cand abia se lumineaza afara. A fost cu adevarat frumos si special primul an si cred ca cel mai mult mi-au placut proiectele de creatie pentru ca am lucrat toti ca o echipa si e chiar frumos sa vezi atatia oameni muncind pentru acelasi lucru cu aceeasi pasiune. In prezent joc in piesa ”Galcevile din Chioggia”, de Carlo Goldoni.

Magda Palimariu (PRO TV, ”Vremea”)

- canta
”Imi place muzica. Nu doar sa o ascult... ci si sa cant. Cant acasa, in masina, cu prietenii. Cel mai mult ma distrez atunci cand ies impreuna cu prietenii intr-un club karaoke si cantam toata noaptea!”


Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Vremea din cadrul Stirilor Pro Tv

- scrie versuri
- deseneaza – "Mai desenam, grafica in special, reuseam sa fac niste portrete foarte realiste.”
- canta la chitara – "Din cand in cand, ce-i drept, tot mai rar in ultima vreme, cant si la chitara. Ori de unul singur, ori cand sunt cu prietenii apropiaţi. N-am aparut niciodata in public.”

- gateste – "E un dar pe care-l primesti, asa cred, pentru ca tine foarte mult de instinct. Inca n-am omorat pe nimeni, nu s-a plans nimeni de bucatele mele. M-a ajutat foarte mult emisiunea lui Radu Anton Roman, de acolo am retinut insa lucrurile care ţin de bucuria de a gati si mai puţin detaliile tehnice.”
"Astept ca, intr-o buna zi, sa ma pocneasca si talentul de prezentator tv”.


Daniel Nitoiu, prezentatorul Stirilor Pro Tv de la ora 13:00

- ii face pe oameni sa rada – “Talentul stiu ca iti e dat de la Dumnezeu. Dar daca nu esti talentat la ceva din nastere, poti sa devii muncind din greu. Asta stiti si voi, dar eu o spun pentru ca singurul lucru la care m-am nascut talentat e sa-i fac pe oameni sa rada... “Rasul casei” imi spunea bunica in copilarie.”

- se pricepe la minuirea marionetelor si a papusilor – “In timp am devenit talentat si la alte lucruri. Cum ar fi manuirea marionetelor si a papusilor, sa interpretez diferite voci sau sa intrupez tot felul de personaje. Acest talent actoricesc l-am capatat in facultate.”

- danseaza - “Sunt talentat la dans! Tot din facultate mi se trage, dar trebuie sa recunosc ca am si mostenit un pic de la tata. El desi nu a urmat nici un curs, danseaza vals excelent. Daca nu ma credeti ca sunt talentat la dans, puteti sa o intrebati pe “Furnica”. Am colaborat in sezonul trecut la “Dansez pentru tine”. Cred ca sunt talentat si in bucatarie... Cel putin asa spune Marina.

- gateste – “Am facut intr-o zi salata de boeuf si mi-a placut foarte mult. Sigur, o sa spuneti ca nu e greu de facut, insa sa vedeti ce repede pot sa toc legumele si carnea. In prezent incerc sa-mi dezvolt alt talent si sper sa devin unul dintre cei mai buni. Stiti care este, unii din voi ma vedeti perseverand in fiecare zi de la ora 13, la Pro Tv.”

Facebook.com/romaniiautalent
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni