Krem de la Romanii au Talent a ajuns la spital din cauza caniculei! Afla ce s-a intamplat cu el

Krem de la Romanii au Talent <span style="color:#f00;">a ajuns la spital din cauza caniculei!</span> Afla ce s-a intamplat cu el

In aceasta dimineata, Krem, pe care telepectatorii ProTv l-au vazut si l-au sustinut la “Romanii au talent”, a venit in studioul ProFM cu o surpriza si in acelasi timp un cadou pentru DJ-ii Sara si Nicolai.

Razvan Alexe, care a terminat Facultatea de Actorie si acum urmeaza cursurile de master in acelasi domeniu a povestit cum in clasa a 9-a a inceput aceasta pasiune a lui de a compune versuri de a se juca cu diverse cuvinte.

Cei care au fost pe receptie in aceasta dimineata de la ora 09:00 au aflat, printre primele informatii ca aseara Razvan a cazut victima caniculei si a ajuns la …spital. Asa ca in aceasta dimineata, a venit cu multe sfaturi pentru ascultatori, pe care acum le aplica si el. “Dragii mei, treaba sta in felul urmator: chiar trebuie sa beti foarte multe lichide, sa mancati bine dimineata, la pranz si seara, nu ca mine care confund noaptea cu ziua si nu am avut grija de mine”, a povestit artistul caruia i s-a intamplat pentru prima oara si spera si ultima sa aiba o cadere de calciu.

Dupa finala “Romanii au talent” Krem a povestit ca s-a intors in caminul de UNATC, s-a pus din nou pe scris a semnat cu agentie de hip hop. “Am colaborat si inainte dar dupa emisiune au venit cu o propunere concreta si am batut toata tara impreuna cu mai multe spectacole, la care au venit oamenii de toata varstele, incepand cu liceeni”. In paralel el si-a dezvoltat si un show de stand up comedy combinat cu hip hop si “cu prostiile mele de piese, in speranta ca sint comice”.

Astfel, dupa ce s-au pus la curent cu noutatile din cariera lui, ascultatorii ProFM au auzit la Alarma si cadoul muzical pregatit de Krem pentru radio. “Am compus special pentru ProFM citeva versuri pe ideea ProFM Baga mare in speranta ca o sa va placa, e de vara si nu caniculara”. Dupa ce a cantat-o, lui Sara i-a placut atat de mult incat l-a invitat pe Krem si maine dimineata, sa o cante din nou.

Pina atunci, el a compus spontan si pe teme propuse de ascultatori, care au intrat in direct si au propus diverse subiecte: “reguli de cartier”, “canicula”, “sfarsitul lumii” si despre “vacantatiki” – campania ProFM-ului prin care ascultatorii pot castiga la Alarma ProFM o vacanta in Grecia, acest lucru intamplandu-se pentru ca in direct cu Sara si Nicolai a intrat chiar unul dintre castigatorii de saptamana aceasta.

Cei care  isi doresc sa auda piesa compusa special pentru Alarma ProFM nu trebuie decat sa acceseze www.profm.ro.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni