Jackie Chan de Romania face show la "Romanii au talent", diseara, de la 20:30

Jackie Chan de Romania face show la "Romanii au talent", diseara, de la 20:30

Vineri, 28 februarie, de la 20:30, “eroii” ies din umbra direct in lumina reflectoarelor la “Romanii au talent”, in preselectiile celui de-al patrulea sezon al blockbuster-ului divertismentului romanesc.

Fie ca isi descopera singuri talentul, fie ca se inspira de la star-uri cunoscute in toata lumea, romanii nu duc lipsa de idei cand vine vorba de show. Daca in sezonul trecut al competitiei, Anca Negrau a capatat porecla “Shakira de Romania”, anul acesta, “Jackie Chan” in varianta autohtona va urca pe scena “Romanii au talent”.

In editia de vineri a emisiunii, unul dintre concurenti ii va lasa cu gura cascata pe jurati dupa ce va face o demonstratie in viteza cu nunchuck-urile, celebrele arme asiatice. Bineinteles, numarul sau ii va inspira si pe cei doi “sefi”, iar Bartos si Smiley vor incerca sa vada cat de bine s-ar descurca in rol de “ninja”. 

Cum vor reactiona cei trei jurati si daca “Jackie Chan” de Romania va merge mai departe in competitie, veti afla vineri seara, de la 20:30, in cea de-a treia editie din acest sezon a “Romanii au talent”, numai la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni