Atunci cand a participat la Romanii au talent, Adrian a topit inimile publicului si ale juriului cu o piesa dedicata tatalui sau, plecat in acea perioada in Afganistan. Dupa o reprezentatie emotionanta, pustiul a fost numit "baietelul cu chip de inger".

Dupa ce a cucerit publicul de la Romanii au talent, Andrian si-a construit o cariera muzicala. Sub numele de scena Aron, fostul concurent de la Romanii au talent a lansat la inceputul anului 2016 piesa de debut intitulata "Stand".

Cateva luni mai tarziu, Aron a devenit artist al casei de discuri Global Records si a lansat piesa "No One Like You". Piesa a fost compusa si produsa de Vanotek in studioul Smash Production impreuna cu Adriana Rusu, Alexandra Tirtirau, Ionut Catana (The Code), dar si Aron. Vanotek si The Code sunt cei care au compus si produs piesa I’m Coming Home, semifinalista la Selectia Nationala Eurovision. Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in regia lui San, povestea videoclipului fiind despre povestea de iubire dintre noi indragostiti, el este bantuit de prezenta ei pe care o vede in toate persoanele din jurul lui.