Iti mai aminteste de Cristina Kiseleff? Tanara a dat lovitura cu o noua piesa

Iti mai aminteste de Cristina Kiseleff? Tanara a dat lovitura cu o noua piesa

In anul 2015, Cristina Kiseleff facea spectacol la Romanii au talent. Tanara de 32 de ani a ajuns pana in semifinala show-ului PROTV si i-a cucerit pe toti cu entuziasmul si talentul sau.

Originara din Bucuresti, Cristina a inceput sa studieze vioara la varsta de 9 ani, iar la 10 ani a mers in primul sau turneu. La acea vreme, Cristina a mers in Franta ca solista la vioara alaturi de orchestra Liceului de Arta din Tulcea. 

La 14 ani, Cristina se muta in Bucuresti pentru a putea urma cursurile Liceului de Muzica "George Enescu" si apoi ale Conservatorului din capitala. 

Citeste si: Smiley a lansat videoclipul piesei "Insomnii". Vezi noul material VIDEO

Talentul Cristinei a fost apreciat si la nivel international: "In anul 2014 am facut un cover la vioara pentru piesa "Shy Guy" a Dianei King. Cantareata a ascultat varianta acestei piese in interpretarea mea si i-a placut foarte mult, distribuind-o mai departe pe canalele sale media, felicitandu-ma", a povestit Cristina.

Cristina a participat la "Romanii au talent" deoarece si-a dorit sa le impartaseasca oamenilor bucuria de a canta. Dupa participarea in cadrul show-ului PROTV, artista si-a continuat pasiunea pentru reinterpretarea pieselor moderne cu ajutorul chitarei electrice. 

Printre cele mai populare melodii publicate pe YouTube se numara "Ciocarlia" (Subcarpati) si "Canta cucu-n Bucovina" (Argatu'). 


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni