• PRO TV
  • Ioana din Pariu cu viata sau Katy Perry? Cine canta mai bine "Firework" VIDEO

Ioana din Pariu cu viata sau Katy Perry? Cine canta mai bine "Firework" VIDEO

Ioana din Pariu cu viata sau Katy Perry? Cine canta mai bine "Firework" VIDEO

Pe 17 octombrie, la Pro Tv, PARIU CU VIATA – LIDER INCONTESTABIL DE AUDIENTA

Katy Perry - Firework

 

Un pariu castigat, inca de la prima zi de difuzare, pentru productia „Pariu cu viata”, difuzata de Pro Tv, in fiecare luni, de la 20.30! Serialul pentru toata familia a fost lider incontestabil de audienta si i-a cucerit pe telespectatori cu momentele muzicale emotionante ale tinerilor din LaLa Band si cu momentele amuzante din familia Popa.
Peste un 1.200.000 de romani aveau, in minutul de aur, la ora 20.55, televizorul deschis pe Pro Tv, si urmareau “Pariu cu viata”. In acel moment, Monica (Alexia Talavutis) lesina, iar profesorul de economie Rares (Costin Sforaru) ii sare in ajutor si vrea sa cheme salvarea.

In randul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a fost, pe tot timpul difuzarii serialului „Pariu cu viata”, lider de piata reusind sa atinga 6.1 puncte de rating si o cota de piata de 16.3 %. Pro Tv a fost urmat de Antena 1, cu un rating de 3,8 puncte si o cota de piata de 10.0 %.

Si in randul intregii populatii din mediul urban Pro Tv a fost lider de audienta inregistrand, pe tronsonul orar 20.25- 22.24, 5.0 puncte de rating si o cota de piata de 11.6%.

Incepand de astazi, “Pariu cu viata” ii invita pe fani la concurs!

Acesta consta in lansarea unei intrebari in fiecare zi timp de o saptamana (7 intrebari in perioada 18-25 octombrie 2011) pe pagina oficiala de Facebook a serialului: www.facebook.com/pariucuviata.

Pentru a participa la concurs, userul trebuie sa intre pe www.facebook.com/pariucuviata, sa raspunda la intrebarea zilei si sa adune cat mai multe like-uri la raspunsul sau. Primele cinci raspunsuri care strang cele mai multe aprecieri (like-uri), pentru fiecare intrebare, castiga o vizita pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viata”, in saptamana 21-25 noiembrie 2011. Ziua in care va avea loc vizita in Studiourile MediaPro se va stabili ulterior, in functie de programul de filmare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni