Interviu Exclusiv cu Paula Rad. Ce mesaj are pentru concurentii Romanii au talent din sezonul opt

Interviu Exclusiv cu Paula Rad. Ce mesaj are pentru concurentii Romanii au talent din sezonul opt

In toamna, echipa Romanii au talent a cautat cei mai talentati romani din intreaga lume.

Caravana sezonului opt al celui mai tare show de divertisment a oprit in Bucuresti, Cluj si Chisinau si, pentru prima oara in istoria emisiunii, preselectiile au avut loc si in Spania.

Mii de romani care au ramas in tara sau care au plecat peste hotare in cautarea unui trai mai bun au realizat Marea Unire a Talentului intr-un spectacol de neuitat, pe care telespectatorii il vor putea urmari in curand la PRO TV. 

Pana la premiera noului sezon Romanii au talent, Paula Rad ne-a acordat un interviu in exclusivitate. Ce a declarat fosta concurenta. 


- Cum ai descrie experienta Romanii au talent?

- Experienta de la Romanii au talent a fost una foarte frumoasa, am avut bucuria de a canta pe o scena foarte mare, de a cunoaste oameni talentati. De aemenea, ma bucur tare mult de faptul ca am fost vazuta de o tara intreaga.

- Care a fost pentru tine cel mai frumos moment petrecut la Romanii au talent?

- Toate zilele petrecute acolo au fost superbe, toate repetitiile si momentele in care am fost pe scena, insa semifinala mi-a placut cel mai mult.  

- Spune-ne trei lucruri pe care le-ai invatat la Romanii au talent.

- Am invatat ca trebuie sa muncesc mai mult, am cunoscut oameni profesionisti cu care mi-as dori sa mai colaborez, daca va mai fi posibil, si m-am bucurat de oameni noi , m-am bucurat tare mult de experienta in sine.

- Ce planuri/proiecte ai acum?

- Acum nu mai cant opera, cant mai mult genuri precum jazz, muzica de film, pop opera, muzica usoara, aleg de fiecare data piese care imi plac si care mi se potrivesc. 

Imi doresc sa cant mai mult la evenimente, imi doresc sa colaborez cu diferite trupe, cu artisti consacrati care sa imi ofere oportunitatea de a invata mai mult si de a fi pe scena, sa cant oriunde pentru a ma putea bucura de prezenta oamenilor. Imi doresc sa colaborez cu un studio, mi-as dori sa inregistrez cateva piese. Imi doresc sa cant in cat mai multe orase din tara. Sper sa  cunosc oamenii potriviti care sa ma ajute sa imi indeplinesc visurile.

- Ce mesaj ai pentru concurentii Romanii au talent din sezonul opt?

- Sa fie ambitiosi, sa aiba curaj. Daca ai talent, e frumos sa il arati lumii intregi.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni