Interviu exclusiv cu Oana Zara. Care a fost cel mai frumos moment petrecut la Romanii au talent

Interviu exclusiv cu Oana Zara. Care a fost cel mai frumos moment petrecut la Romanii au talent

Sezonul 8 Romanii au talent sarbatoreste Marea Unire a Talentului si aduce pe aceeasi scena romani deosebiti, extrem de carismatici si cu talente in domenii din ce in ce mai diverse. Oana Zara ne-a acordat un interviu in exclusivitate. Ce a declarat finalista sezonului 5: 

1. Cum ai descrie experienta Romanii au talent?

Romanii au talent a fost o experiența pe care cu siguranță nu o voi uita niciodată. Imi amintesc și acum cu drag momentul preselecției, părea totul ca un joc, cel puțin până la verdictul juriului, care m-a inspirat într-un mod diferit și m-a determinat să-mi doresc mai mult de la mine ca artist. 

2. Care a fost pentru tine cel mai frumos moment petrecut la Romanii au talent?

Toate momentele petrecute la Romanii au talent au fost frumoase, dar mai ales oamenii. Este o echipă minunată de la care înveți foarte multe. Recunosc, cel mai frumos moment este pe scenă, acolo simt cu adevărat că trăiesc.

3. Spune-ne trei lucruri pe care le-ai invatat la Romanii au talent.

Romanii au talent m-a învățat să am mai multă încredere în mine, să-mi definesc altfel condiția mea ca și artist și să nu renunț niciodată la visul meu. Totul este posibil atunci când crezi cu adevărat.

4. Ce planuri/ proiecte ai acum?

Tocmai ce am terminat proiectul Vocea României, unde am făcut parte din baletul emisiunii. La momentul actual merg prin țara cu un specatcol de dans contemporan, la care sunt atât coregraf, cât și interpret. În paralel lucrez la un alt specatcol, care o să fie și examenul meu de disertație. Nu în ultimul rând, colaborez cu diverși artiști din România pe partea de concerte/specatcole.

5. Ce mesaj ai pentru concurentii Romanii au talent din sezonul opt?

Pentru concurenții sezonului opt am următorul mesaj: Credeți în voi și în visurile voastre!

Scena este pregătită pentru MAREA UNIRE A  TALENTULUI! Showul suprem, Romanii au talent – sezonul 8, revine in curand la PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni