• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Interviu Exclusiv cu Fang Shuang. Fostul concurent Romanii au talent va sustine primul concert de romante

Interviu Exclusiv cu Fang Shuang. Fostul concurent Romanii au talent va sustine primul concert de romante

Interviu Exclusiv cu Fang Shuang. Fostul concurent Romanii au talent va sustine primul concert de romante

Caravana Romanii au talent a strabatut mii de kilometri anul trecut pentru a gasi talente unice si pentru a le face cunoscute tuturor romanilor.

Sezonul 8 Romanii au talent le va aduce telespectatorilor numere inedite, care vor fi prezentate pentru prima data pe o scena din Romania, numere care au primit fara ezitare golden buzz din partea juratilor sau momente care au cucerit milioane de oameni de peste hotare in spectacole importante din Statele Unite ale Americii, Japonia sau Marea Britanie.

Pana la premiera noului sezon Romanii au talent, Fang Shuang ne-a acordat un interviu in exclusivitate. Ce a declarat fostul concurent.  

- Cum ai descrie experienta Romanii au talent?

- A fost o experienta unica, deosebit de importanta si foarte frumoasa.

Care a fost pentru tine cel mai frumos moment petrecut la Romanii au talent?

Momentul acela cand am primit golden buzz de la Smiley si Pavel. A fost cel mai frumos, dar si amuzant, deoarece nu intelegeam ce mi se intampla. :)

- Spune-ne trei lucruri pe care le-ai invatat la Romanii au talent.

- Am invatat ca nu conteaza ce culoare sau ce nationalitate ai, fiecare om are frumusetea lui speciala si ar fi bine sa fie acceptat si iubit asa cum este. “Romanii au talent” pentru mine inseamna “orice om cu talent este binevenit”;

Am invatat sa daruiesc. A fost o bucurie imensa atunci cand am stiut ca am ajuns in inima romanilor prin intermediul talentului meu. De asemenea, am inceput sa apreciez mai mult fiecare clipa de pe scena si sa pot fi critic cu mine atunci cand este cazul.

Am invatat ca finalul nu inseamna atunci cand ceva se termina, orice sfarsit este inceputul unui nou capitol, poate mai bun, poate mai promitator.

- Ce planuri/ proiecte ai acum?

- In afara faptului ca sunt solist la Opera comica pentru copii si colaborator la Teatrul Metropolis, anul acesta, la inceputul lunii martie, voi avea primul meu concert de romante in Bucuresti.

- Ce mesaj ai pentru concurentii Romanii au talent din sezonul opt?

- In primul rand, sanatate! :) Sanatatea este baza. Si sa aiba mult, mult success. Locul intai este important, dar nu este cel mai important. Cele mai importante lucruri sunt participarea si tot parcursul in acest concurs.

Sa aveti incredere, curaj si rabdare! :)


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni