• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • INTERVIU Duo MainTenanT, ”cuplul perfect” al lui Mihai Petre: ”Dedicăm momentul nostru cadrelor medicale”

INTERVIU Duo MainTenanT, ”cuplul perfect” al lui Mihai Petre: ”Dedicăm momentul nostru cadrelor medicale”

INTERVIU Duo MainTenanT, ”cuplul perfect” al lui Mihai Petre: ”Dedicăm momentul nostru cadrelor medicale”

În cel de-al zecelea sezon ”Românii au talent”, Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard, adică Duo MainTenanT, au obținut de la Mihai Petre un Golden Buzz. Acum, cei doi se pregătesc intens, cu un număr spectaculos, pentru MAREA FINALĂ de vineri, 29 mai, de la PRO TV. 

Ce a însemnat pentru voi să obțineți un Golden Buzz? Ce ați simțit în acele clipe? 

A fost o satisfacție imensă pentru toți anii de muncă pe care îi avem în spate. A fost un vis devenit realitate. Ne-am simțit exact ca în momentele în care câștigăm o medalie de aur la un campionat. 

Evident, nu există talent fără multă muncă. Muncă, muncă și iar muncă – singura cheie spre succes!

Citește și: Cine crezi că va câștiga ”Românii au talent” sezonul 10! Dacă ghicești, poți câștiga unul din cele 30 premii oferite de LIDL!

Care au fost cele mai memorabile reacții ale prietenilor și rudelor?

Nicolas: Toți antrenorii de gimnastică din România cu care a colaborat Ludivine (Sergiu și Tatiana Popa, Nelu și Adriana Pop) au avut lacrimi după ce au urmărit momentul nostru și au fost foarte mândri. Fiecare dintre ei ne-a contactat și ne-a felicitat. 

Ludivine a fost foarte fericită că a reușit să-i facă mândri de ea, chiar și la 20 ani după ce cariera ei de gimnastă s-a încheiat. 

Cine v-a impresionat cel mai mult dintre jurați și de ce?

Suntem impresionați de toți membrii juriului, dar ne simțim mai aproape de Mihai Petre. Noi suntem înconjurați de dansatori, iar Mihai Petre și soția lui, Elwira, sunt exemple ale lumii internaționale de dans. 

Chiar dacă practicăm stiluri de dans diferite, ne simțim conectați cu el deoarece știm că înțelege câtă dedicare este necesară pentru a atinge un asemenea nivel. 

Totodată, avem și aceiași vârstă și tot doi copii!

Cum s-a schimbat viața voastră de când ați apărut la Românii au talent?

După ce am primit Golden Buzz la Românii au talent, am avut incredibil de multe propuneri de colaborare. Din păcate, din cauza situației teribile de pandemie cauzate de COVID19, toate acestea au fost anulate. Pentru performerii ca noi este un dezastru profesional. 

Toate locațiile în care se desfășurau astfel de activități sunt închise pentru o perioadă lungă de timp și atâta timp cât vom fi contractori independenți nu avem niciun fel de beneficii...

Cum vi s-a schimbat stilul de viață în această perioadă? 

Viața s-a schimbat dramatic pentru noi. Nu mai putem călători și nu mai putem performa. Facem tot ce ține de noi pentru a ne menține în formă, dar e foarte dificil să mergem la studio deoarece școlile sunt închise și trebuie să avem grijă de cei doi copii. 

Faptul că finala Românii au talent va fi prin intermediul acestor filmări ne-a adus o nouă provocare și o motivare artistică. Muncim foarte mult, în limita timpului de care dispunem, pentru a coregrafia cel mai bun act artistic pe care l-am avut vreodată. 

De asemenea, am bătut la foarte multe uși pentru a reuși să obținem o autorizație excepțională pentru a putea filma momentul nostru în cea mai frumoasă grădină din orașul nostru natal, Nimes. 

Ce ați face cu banii, în cazul în care ați câștiga premiul cel mare?

Din cauza situației actuale, nu știm când și dacă vom putea să mai lucrăm vreodată ca înainte. Drept urmare, am folosi banii pentru a ne asigura nouă și copiilor un viitor mai sigur și mai prosper.

Un mesaj pentru telespectatorii din România care vor vota marele finalist pe 29 mai, la PRO TV.

Vă rugăm să ne votați! Acest video este o realizare prin munca dificilă și dedicarea completă pe care am acordat-o artei noastre. Dedicăm momentul nostru tuturor cadrelor medicale din lume care lucrează ore în șir și își pun viața în pericol pentru a salva milioane de oameni. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni