• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Interviu cu fabulosul Cristian Gog: "Nici nu aveam numarul pregatit, l-am facut pentru prima data cu o zi inainte de Finala!" VIDEO

Interviu cu fabulosul Cristian Gog: "Nici nu aveam numarul pregatit, l-am facut pentru prima data cu o zi inainte de Finala!" VIDEO

<span style="color:#f00;">Interviu cu fabulosul Cristian Gog:</span> "Nici nu aveam numarul pregatit, l-am facut pentru prima data cu o zi inainte de Finala!" VIDEO

Un interviu 'la cald' cu fericitul castigator al show-ul Romanii au talent, din acest an, realizat la foarte putin timp dupa ce a aflat vestea care ii va schimba viata, de acum inainte.

Show-ul Romanii au talent e integral pe voyo.ro. Vezi finala aici 

- Nu pot inca sa ma gandesc, am incercat si mai devreme sa pot sa scot o fraza coerenta, consider ca oricum as incerca sa exprim starea mea de acum nu exista cuvinte care sa spuna ce simt! 

- Nici nu aveam numarul pregatit, ieri l-am facut pentru prima data!

Sotia lui e insarcinata. „Este baiat, nu ne-am gandit la nume, nu am avut timp sa ma gandesc la asta.”

- Nu imi reconsider optiunile, chiar daca nu castigam aici acesti bani, as fi facut tot posibilul sa fac rost de sumele necesare pentru a duce mai departe proiectul respectiv - www.nepotidecraciun.ro. Nu, nu renunt.

- In primul rand cred ca o sa imi achit creditul la banca, o sa duc la un alt nivel un proiect de suflet al meu - www.nepotidecraciun.ro si voi investi intr-un alt mare proiect la care lucrez de ceva timp.

Sotia sa plange, la fel si el. "Mi-au dat lacrimile pentru ca ai  zis tu de proiectul respectiv, incerc sa ajut batranii pentru ca saptamana trecuta eu mi-am pierdut bunica si o mare parte de initiativa este datorita ei, in mare parte m-am gandit la ea care este bolnava de doi ani, cu atat mai mult proiectul va merge mai departe".

Cristian Gog ii dadea drept castigatori pe No Limit. 

"Pe mine m-au impresionat foarte mult si cineva ar trebui sa le ridice o statuie oamenilor care se ocupa de ei".  

- Voi incerca sa promovez domeniul asta cat mai mult pentru ca fiecare are nevoie de putin magie in viata lui, e frumos sa fim si noi copii, sa credem in Mos Craciun, sa credem ca exista Superman, eu asta vreau sa transmit chiar daca suntem oameni maturi.

- Primul om pe care l-a sunat a fost mama, nu cred ca a crezuit ca voi castiga. Tata m-a sustinut si a fost omul de la care am avut de invatat cel mai mult cu iluziile si magiile. Ma gandeam la un moment dat cata lume o sa inteleaga ce fac eu in seara asta pe scena, se pare ca foarte multa lume si le multumesc tuturor si as vrea nu stiu daca mai conteaza sau nu si vreau sa strig un mare Multumesc pentru tot tuturor celor din online care m-au sustinut si m-au convins sa particip la acest concurs.


Vezi numarul cu care a socat pe toata lumea in finala:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni