• PRO TV
  • Inna si Alexandra Stan, colaborarea pe care fanii o asteptau de ceva vreme. Asculta aici noua piesa - Lyric Video

Inna si Alexandra Stan, colaborarea pe care fanii o asteptau de ceva vreme. Asculta aici noua piesa - Lyric Video

Inna si Alexandra Stan, colaborarea pe care fanii o asteptau de ceva vreme. Asculta aici noua piesa - Lyric Video

Colaborare in premiera: Alexandra Stan si Inna canta impreuna imnul matinalului ProFM!

Prezentatorii matinalului ProFM, Andrei Gheorghe si GreeG, sunt PIESA! La propriu! Cel mai popular studio din Romania, HaHaHa Production, a adunat la un loc artistii  momentului intr-un singur scop: imnul matinalului ProFM! Astfel, Alex Velea, Smiley, Inna, Alexandra Stan, Lariss, Puya, Cabron, Andra si Alina Eremia se regasesc in cea mai tare piesa pentru cel mai cool matinal!

Nu e doar o premiera pentru Andrei Gheorghe si GreeG, ci si pentru intreaga industrie muzicala! E prima piesa care reuneste doua dintre cele mai cunoscute voci feminine din Romania, printre putinele recunoscute la nivel international: Alexandra Stan si Inna!

Dupa cum spun si versurile, “sa razi nu te costa nimic”! Cu un click sau un play te trezesti in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 6:30 la 10:00, alaturi de singurii realizatori radio care-ti pot oferi in sfarsit ceva ALTCEVA!

Generosi si norocosi, impartim cu voi rezultatul muncii unei echipe grozave: HaHaHa Production! O piesa de tinut pe REPEAT pentru un matinal DETINUT minte.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni