Inceputul de noiembrie il gaseste pe Pavel Bartos cu mult talent la purtator!

Inceputul de noiembrie il gaseste pe Pavel Bartos cu mult talent la purtator!

Inceputul de noiembrie il gaseste pe Pavel Bartos cu mult talent la purtator! Daca in acest weekend actorul va fi plecat impreuna cu Smiley si juratii Romanii au talent la Craiova pentru a alege cei mai talentati olteni, pe care sa-i prezinte intregii tari la inceputul anului viitor, zilele acestea si-a dedicat tot timpul familiei si si-a exprimat talentul alaturi de fetitele sale. Pavel,  impreuna cu Rita, Eva si Sofia se pregatesc de Halloween si au sculptat impreuna mai multi dovleci, activitate la care cele mici tin foarte mult. 

Nu avem un obicei in a sarbatori Halloween-ul si nici nu cred in semnificatia acestei sarbatori, dar faptul ca la mijloc sunt niste dovleci pe care trebuie sa ii  modelezi si sa faci opere de arta din ei, pentru mine si ale mele fetite e un alt prilej sa ne bucuram ca petrecem cat mai mult timp impreuna, in care ne distram si realizam niste lucruri frumoase. Si, pot spune ca ne pricepem destul de bine. Nu imi iese treaba asta in 3 minute, cat are la dispozitie un concurent care-si demonstreaza aptitudinile la Romanii au talent, dar in 2 ore ajung la performante extraordinare, iar fetele mele apreciaza acest lucru. An de an acesta este un prilej de a le arata fiicelor mele cat de talentat sunt la... sculptat dovleci.”, a spus Pavel Bartos

Tot in aceasta perioada, Pavel se pregateste pentru editiile live Vocea Romaniei si repeta zilnic pentru spectacolele in care joaca la teatrul Odeon. Saptamana viitoare, pe 4 noiembrie, el va avea reprezentatia cu numarul 220 a celei mai longevive piese de teatru din Bucuresti, Gaitele, in regia lui Alexandru Dabija, in care actorul joaca de 14 ani. Pe langa acest spectacol de exceptie, Pavel mai poate fi vazut in aceasta toamna si in Liniste! Sarut. Actiune! in regia lui Peter Kerek, Aventurile lui Habarnam in regia lui Alexandru Dabija, Pyramus & Thisbe 4 you in regia lui Alexandru Dabija, Natura moarta cu nepot obez in regia lui Eugen Fat, Titanic vals in regia lui Alexandru Dabija si in Family affairs in regia lui Radu Afrim.

Astazi, de la 20:30, romanii il pot urmari pe Pavel Bartos in ultima runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei, alaturi de concurenti cu voci extraordinare si patru antrenori gata sa isi completeze echipele.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni