• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Incepand cu 8 mai, toti ochii sunt pe semifinalele "Romanii au talent"! Invitati de marca in primul show live

Incepand cu 8 mai, toti ochii sunt pe semifinalele "Romanii au talent"! Invitati de marca in primul show live

Incepand cu 8 mai, toti ochii sunt pe semifinalele "Romanii au talent"! Invitati de marca in primul show live

Vineri, 8 mai, incep semifinalele celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent. 

Fiecare show live va aduce in casele telespectatorilor foarte multe surprize, momente spectaculoase create de catre pretendentii la titlul de cel mai talentat roman, dar si invitati de marca. Vom avea parte de show-uri complexe atat din punct de vedere regie, cat si scenografie, jocuri de lumini, grafica, scenariu, dar si recuzita sau costume. Toate acestea vor fi intr-o armonie perfecta cu momentele inedite gandite de concurenti, pentru a oferi telespectatorilor cel mai bun show de televiziune.

In prima semifinala Romanii au talent, care va avea loc vinerea aceasta, de la 20:30, pe langa 12 talente autentice care pun in scena momente incredibile, comentarii si reactii savuroase venite din parte juriului si a celor doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, telespectatorii vor avea parte si de doua mari surprize. Invitatii speciali ai primului show live vor fi Andrei Cerbu - finalistul sezonului patru Romanii au talent, si celebra trupa Phoenix. Impreuna vor interpreta melodii consacrate si vor crea o atmosfera incendiara in sala.

De curand, Andrei a cooptat alti patru pusti cu un talent muzical desavarsit, cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani si impreuna au format trupa The iron cross. Cei cinci se bucura de sustinerea unor muzicieni renumiti, cum ar fi Nicu Covaci, Nicu Patoi sau Bobita Catusanu, care considera ca The iron cross va ajunge in scurt timp una dintre cele mai apreciate formatii de muzica pop-rock. Au lansat recent doua piese, Fata din povesti si Miracle band, iar pe 7 mai, cu doar o zi inaintea primei semifinale Romanii au talent, vor lansa o balada care se numeste Be mine. 

O alta surpriza a serii de vineri va fi adusa telespectatorilor de Smiley. Artistul va canta impreuna cu band-ul sau, cea mai noua piesa, Oarecare, care se bucura si de un videoclip de exceptie, lansat recent.

Prima semifinala Romanii au talent va avea toate ingredientele unei seri perfecte de vineri, in care telespectatorii se vor bucura de un spectacol autentic desavarsit creat special de cei 12 concurenti, dar si de prestatiile artistilor prezenti pe scena.

In fiecare vineri, de la 20:30, romanii sunt invitati sa-si sustina eroii si sa-si voteze preferatii care vor intra in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni