In Vinerea Mare, romanii au primit in case talentul autentic!

In Vinerea Mare, romanii au primit in case talentul autentic!

Cea de-a noua editie a sezonului #7epic Romanii au talent ne-a adus bucurie, culoare, energie si foarte multa emotie. 

Concurentii au venit hotarati sa demonstreze ca pot face spectacol si ca talentul lor poate cuceri o tara intreaga, juratii au urmarit cu atentie toate reprezentatiile, iar Smiley si Pavel Bartos au trait fiecare moment la intensitate maxima si au adus distractia in casele a milioane de romani.

In Vinerea Mare, am urmarit numere spectaculoase de muzica, dans, arta din par natural, poezie, acroyoga si acrobatii si am fost cuceriti de concurenti carismatici, plini de ambitie si foarte multa sensibilitate. Comediantul Cosmin Natanticu a urcat pe scena si le-a facut o surpriza uriasa juratilor, cu un moment inedit de stand-up comedy.

A noua editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 12.4 puncte de rating si 37.7% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.2 puncte de rating si 12.9% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 2.1 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22.23, aproape 3 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Emotie, pasiune si talent autentic

Membrii trupei Reborn Family au venit la Romanii au talent cu o explozie de energie. Dansul prezentat de ei a umplut scena, iar publicul a fost fermecat de prestatia lor. Concurentii au reusit sa creeze un moment de street dance cu elemente traditionale si sa faca spectacol, iar la final au primit 4 DA din partea juratilor. „Am vazut nebunie si asta imi place sa vad cand e un moment de dans. Sa fie ceva sa para ca a sarit scena in aer. si cam asa a fost. Foarte, foarte bine”, le-a spus Andi Moisescu.

La numai 12 ani, Silviu Rosu a demonstrat ca este inzestrat cu auz absolut si pentru el orice sunet reprezinta o nota muzicala. Vineri a cantat la orga mai multe melodii si a reusit sa cucereasca rapid publicul si juratii. Sfios, dar cu foarte mult talent, Silviu a smuls ropote de aplauze si a primit 4 DA. ”M-ai facut praf, esti atat de talentat si asa de natural si asa de aici, din poveste, incat nu-mi doresc decat sa ajungi cat mai departe, din toata inima iti doresc asa ceva! Ai un talent pur.”, i-a spus Mihaela Radulescu.

Cristiana Georgescu este de meserie coafeza, insa ieri a adus arta pe scena. Concurenta i-a realizat portretul lui Smiley din par natural. Cristina a reusit sa impresioneze publicul cu povestea ei, dar mai ales cu talentul inedit cu care i-a uimit pe Andra, Mihaela si Andi, din partea carora a primit 3 DA. Din pacate, Florin nu a fost impresionat de moment si a acordat NU. ”Esti creativa, ti-a venit o idee pe care eu una nu am mai vazut-o nicaieri, ai talentul de a face ceea ce-ti doresti tu si de a recicla ceva ce pana acum toti aruncau.”, i-a spus Mihaela Radulescu.

Gabriel Florea este constructor in viata de zi cu zi si comediant pe scena. La Romanii au talent, a prezentat un numar de bancuri in versuri, care in opinia sa este ”ceva unic in spatiul carpato–danubiano-pontic”. Cu glume surprinzatoare, concurentul a reusit sa aduca zambetul pe chipurile juratilor. La finalul momentului, in versuri sau nu, Andi, Mihaela, Andra si Florin i-au rasplatit talentul cu 4 DA. ”asta este spiritul pe care eu il astept la Romanii au talent. M-au impresionat originalitatea dumneavoastra, sinceritatea, originalitatea si indrazneala.”, i-a spus Florin Calinescu.

Sabrina Stoica si Stefan Apostolescu au cantat la chitara si voce, simplu, dar extrem de frumos si emotionant. Cei doi concurenti au adus tineretea si frumusetea pe scena si au fascinat publicul cu vocile lor calde si suave. ”Chiar a fost o surpriza placuta. Foarte frumos, cald, sublim.”, le-a spus Andra, incantata de momentul lor, iar Sabrina si stefan au plecat mai departe cu 4 DA.

Intr-o zi de sarbatoare, nu putea lipsi de pe scena Romanii au talent dansul traditional romanesc. Ansamblul folcloric Cununa a cucerit publicul cu un dans popular plin de energie si bucurie si a facut un spectacol de zile mari. ”E clar ca avem de-a face cu niste profesionisti. As vrea sa vad un astfel de moment la Untold. in timp ce e un DJ la calculator, pe scena, sa vina un ansamblu din asta.”, a spus Andi Moisescu. Concurentii au venit, au impresionat si au plecat cu 4 DA.

Coco a spus o poveste plina de emotie prin intermediul dansului contemporan. Concurenta a transmis foarte multa sensibilitate, daruire, pasiune si a avut miscari senzationale, care i-au exprimat perfect trairile. ”Ai atata dorinta sa vorbesti lumii si sa arati ceva si atata disperare sa fii inteleasa incat eu sunt decis sa te ajut sa continui povestea pe care vrei s-o spui.”, i-a spus Florin Calinescu, iar Coco a primit 4 DA.

Echipa Visuri la cheie le-a schimbat viata cu un an in urma si le-a indeplinit cea mai mare dorinta, aceea de a avea o locuinta noua, membrilor familiei Udrea. Vineri seara, ei au urcat pe scena celui mai iubit show de divertisment pentru a-si face cunoscut talentul incredibil. Familia Udrea, cu mic, cu mare, a cantat la diverse instrumente si a realizat un moment plin de iubire, emotie si frumusete. ”O familie asa de frumoasa de romani! Sunteti adorabili! imi place ca asta mica are o atitudine de scena potrivita cu vremurile pe care le traim. Sunteti asa de frumosi ca mi-as dori tare mult sa intrati la fel de mult si in inima publicului din Romania.”, le-a spus Mihaela Radulescu. Familia Udrea a primit la final 4 DA.

Violeta Bhojwani a adus Bollywood-ul la Romanii au talent printr-un dans plin de veselie, culoare si energie. Violeta s-a bucurat de momentul ei de pe scena, a zambit si a demonstrat ca traditiile indiene ii sunt foarte aproape de suflet. ”iti zic ca totul e bine, e interesant, ia uite cum dau din cap, ia uite. Uita-te ce bine a fost! Mi-a placut!”, i-a spus Andra zambind, iar concurenta a obtinut 4 DA.

Olga Talmazan a revenit la Romanii au talent, de data aceasta alaturi de Elena Miluschina. Cele doua au prezentat un numar fabulos de acroyoga, cu elemente extrem de dificile. Au avut echilibru, s-au sincronizat si au reusit sa transmita foarte multa forta, dar in acelasi timp delicatete si gratie. ”Am vazut doi pitoni prietenosi. Mi-ati aratat ceva complex, e o tehnica continua, ati trecut extraordinar de lin si de organic. Desavarsit, ce sa zic?”, le-a spus impresionat Florin Calinescu, iar fetele au primit 4 DA.

Tudor Iovu a venit cu o galerie impresionanta la Romanii au talent si hotarat sa cucereasca publicul. Este pompier, insa pe scena a demonstrat ca poate fi un adevarat artist. A cantat o melodie patriotica hip-hop, compozitie proprie, Dor de-al nostru, si a demonstrat ca are un timbru vocal potrivit pentru acest stil muzical. ”imi place ca tu crezi foarte tare in ceea ce faci si se vede asta pe scena.”, i-a spus Andi, iar Florin a continuat: ”Sper sa apuc ziua in care cantecul tau de atunci sa cuprinda cu adevarat conceptul de tara romanesca.”. Tudor a primit la final 4 DA.

Chiar daca scena Romanii au talent il intimideaza, Radu Rad a surprins juratii cu talentul sau incredibil. Nimeni nu se astepta la timbrul sau vocal puternic si mai ales sa interpreteze aria Non piu andrai impecabil. Radu a fascinat publicul, a primit aplauze, felicitari si 4 DA! ”Nu ma asteptam la asa ceva! Ma asteptam sa canti cu totul altceva. Mi-a placut melodia pe care ai ales-o. Ai o voce extraordinara, a fost o surpriza placuta.”, i-a spus Andra.

Alexandru Oltean a fost finalist in sezonul cinci Romanii au talent impreuna cu trupa Kid A, iar acum s-a intors pe cont propriu, dar sustinut de unul dintre colegii lui, Adrian. Alexandru a intrat in forta pe scena si i-a cucerit pe jurati inca de la primele miscari de dans contemporan. Piruetele facute de el le-au taiat rasuflarea tuturor celor prezenti in sala si au transmis foarte multa siguranta, putere si libertate. ”Esti o poezie, esti o poveste frumoasa, sper din toata inima ca dansul contemporan in Romania sa aiba alt inteles. si sper ca publicul roman sa vrea si asa ceva.”, i-a spus Mihaela Radulescu, iar concurentul a plecat mai departe cu 4 DA.

Trupa The brothers family a umplut scena cu bucurie si energie si a facut un spectacol extraordinar. Pustii au dansat street dance si au vrajit juratii cu frumusetea lor, dar mai ales cu talentul lor desavarsit si pasiunea cu care danseaza. ”Toti aveti o energie foarte buna, toti sunteti foarte buni, ma bucur ca ne-ati dat un cocktail de energie la ora asta. Aveam nevoie de asa ceva. Sunteti in etapa urmatoare cu 4 DA!”, le-a spus Andra.

Chiar daca este foarte mic, Eduard Camen are un talent urias! A interpretat la pian mai multe melodii si i-a facut Andrei o surpriza, cantand un cover al melodiei Iubirea schimba tot. Concurentul a demonstrat ca este extrem de talentat, ca pianul nu mai are niciun secret pentru el si ca traieste la intensitate maxima fiecare nota muzicala. Impresionat de calitatile lui Eduard si incantat sa-l vada, Andi i-a spus: ”Sentimentul pe care l-am avut eu ascultandu-l e ca avem in fata un baiat foarte talentat. Daca dupa opt ani de studiu a sunat asa cum a sunat in seara asta, cred ca atunci cand el va avea 24 de ani, peste inca zece ani de studiu, noi probabil ca ne vom putea considera norocosi daca vom prinde bilete la un concert de-al lui, un piano solo. Sa nu-ti fie niciodata frica sa visezi!”. Eduard a obtinut 4 DA din partea juratilor.

A noua editie Romanii au talent le-a adus romanilor milioane de motive de bucurie si emotie, concurenti care au sensibilizat sau care au adus hohote de ras, talent autentic prezentat in cele mai diverse forme, energie, vibratie si efervescenta. Vinerea viitoare, de la 20:30, vom urmari ultima editie de preselectii, ultimii concurenti din acest sezon, care vor face tot posibilul sa impresioneze si sa primeasca 3 sau 4 DA pentru a merge mai departe in competitie si vom avea parte de jurizarea finala si deciziile juratilor pentru semifinale.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni