• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • In Vinerea Mare, romanii au primit in case spectacolul plin de emotie si bucurie de la Romanii au talent!

In Vinerea Mare, romanii au primit in case spectacolul plin de emotie si bucurie de la Romanii au talent!

In Vinerea Mare, romanii au primit in case spectacolul plin de emotie si bucurie de la Romanii au talent!

Romanii au aplaudat in Vinerea Mare talentul autentic si au cunoscut, in cea de-a opta editie a show-ului suprem, Romanii au talent, concurenti cu povesti extraordinare de viata si cu abilitati care au ridicat juriul si publicul in picioare. A fost o seara plina de emotie si bucurie, iar momentele prezentate pe scena s-au imbinat perfect intr-un spectacol complex. Andi, Mihaela, Andra si Florin au analizat cu atentie fiecare reprezentatie si au rezonat cu cele mai multe dintre ele, iar Smiley si Pavel Bartos s-au distrat in culise alaturi de echipa si de concurenti.

Cea de-a opta editie a sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 11.7 puncte de rating si 32.9% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.5 puncte de rating si 12.6% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 2.3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:18, aproape 3.1 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Sensibilitate, energie si efervescenta

Concurentii au renuntat la inhibitii si la timiditate si au urcat aseara pe scena Romanii au talent pentru a bucura publicul, dar si cu intentia de a-si face cunoscute aptitudinile. A fost o sarbatoare a talentului, iar telespectatorii au avut parte de un show in care s-au putut regasi cu usurinta, momentele prezentate trecand cu rapiditate prin mai multe stari si registre. Chiar daca juratii au devenit din ce in ce mai pretentiosi, nu au fost putini cei care i-au impresionat vineri, romanii demonstrand inca o data ca au talentul in sange, ca stiu sa zambeasca si ca nu renunta la visurile lor, oricat de greu le-ar fi.
 
Show-ul a inceput in forta, cu un dans folcloric stilizat, prezentat de 13 baieti si fete plini de energie, care au umplut scena cu frumusete, optimism si pasiune. Dupa acest moment, reprezentatii de rock experimental, acrobatii si streetworkout, balet, stand-up comedy, jonglerie, dans contemporan, pian, improvizatie, dans stil vogue si canto au incantat publicul si au facut sala sa vibreze. La finalul unei seri in care emotia, energia si forta s-au imbinat perfect, K-boom, 7 Klase, Corul Parohiei Iresti, Raoul Sipos, Tiberiu Popovici, Cristina Tiprig si Constantin Tcaci, Kinetics, Corul Seniorii Omeniei, Cristian Roman, Nicolai Curnic si Sonia Orta Rosa, Victor Miron, Marco Rahme, B.E.A.R, Alexandru Covaci, La Vogue, Ciprian Costin, George Pintilii si Lacramioara Busca au primit din partea juriului 3 sau 4 DA si merg mai departe in competitie.
 
Cel mai tare show de divertisment, Romanii au talent, continua vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi momente fascinante, numai la PRO TV!
 
Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni