• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • In seara de Dragobete, romanii au spus DA talentului! Romanii au talent e vineri, de la 20:30, la Pro TV 

In seara de Dragobete, romanii au spus DA talentului! Romanii au talent e vineri, de la 20:30, la Pro TV 

In seara de Dragobete, romanii au spus DA talentului! Romanii au talent e vineri, de la 20:30, la Pro TV 

Cea de-a doua editie a sezonului #7epic Romanii au talent le-a adus romanilor un spectacol fascinant si le-a transmis emotia si daruirea tuturor concurentilor care au urcat pe scena pentru a demonstra ca talentul lor este unic si merita apreciat de o tara intreaga. 

Momente de dans pline de pasiune, cu gimnastica aerobica, canto, stand-up comedy, jonglerii sau dresura de caini au fost jurizate vineri seara de catre Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu. Cei patru jurati au analizat foarte bine fiecare numar prezentat, au apreciat curajul unora dintre concurenti, au ras, au fost coplesiti de emotii, au comentat alegerile neinspirate si au aplaudat de fiecare data talentul autentic! Smiley si Pavel Bartos au adus distractia din culise in casele tuturor romanilor si i-au sustinut in permanenta pe toti participantii.

Dupa ce sezonul sapte Romanii au talent a debutat vinerea trecuta cu cele mai mari cifre de audienta inregistrate de o prima editie de la lansarea show-ului, ieri seara, milioane de romani au spus din nou DA talentului autentic! A doua editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 22.3 puncte de rating si 54.9% share, de aproape opt ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 2.9 puncte de rating si 7.1% share.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:37, la nivel national, peste 3.3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:25, peste 4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Diversitate, ropote de aplauze si momente magice

Stefan Orheanu a deschis a doua editie Romanii au talent. La numai 16 ani, concurentul a prezentat un moment incredibil de dans irlandez. Miscarile lui au incantat publicul, juratii, dar si pe Smiley si Pavel, care l-au urmarit cu atentie. ”Ma gandesc si la Maria sa, stefan cel Mare, cum castiga atatea batalii cand veneau turcii. Cred ca in linia intai va scotea pe voi, irlandezii din Comanesti. in memoria Mariei sale, stefan cel Mare, micule irlandez, esti perfect!”, i-a spus Florin Calinescu. stefan i-a incantat pe jurati cu talentul lui si a primit 4 DA.

Gabriel Nebunu a venit la Romanii au talent hotarat sa o inveseleasca pe Mihaela, dar a reusit sa-i bucure foarte mult si pe Smiley si Pavel cu prezenta lui inedita. Concurentul a interpretat melodia S-auda toata Moldova, a smuls ropote de aplauze, iar publicul s-a ridicat in picioare si i-a strigat numele in repetate randuri. La finalul momentului, incantat de reprezentatia lui Gabriel, Andi a spus: ”Gabriel, eu cred ca poti sa te consideri un om norocos. Nu-i asa usor sa te nasti cu nume de scena. Mie daca mi-a placut cu adevarat ceva la momentul tau, mi-a placut sinceritatea, cum dansezi, cum interpretezi, cum traiesti fiecare clipa.”. Concurentul a obtinut la final 4 DA.

Tudor Ionescu si Alyssa Pistol au vrajit publicul si juratii cu un numar de dans sportiv plin de pasiune. Cei doi concurenti s-au sincronizat perfect si au reusit sa transmita foarte multa emotie. Fericita ca i-a vazut pe scena Romanii au talent, Andra le-a spus: ”Ce-am vazut a fost foarte frumos. Doi dansatori foarte buni, doi copii foarte talentati. DA-ul meu este pentru dansul vostru!”. Tudor si Alyssa au primit 4 DA.

Chiar daca are doar 15 ani, Florin Nae a fascinat juratii cu vocea lui extraordinara cand a interpretat melodia Caruso. Un talent incredibil care le-a facut pielea de gaina lui Smiley si Pavel si a ridicat sala in picioare. ”E genul acela de moment cand asculti, te emotionezi. Sunt convinsa ca s-a simtit peste tot, pana-n ultimul rand aici in sala, pana-n ultimul suflet de acasa.”, i-a transmis Mihaela la finalul momentului. Florin a parasit scena fericit, cu 4 DA.

Rustam Yuldashev a prezentat un numar special de dresura cu caini. Concurentul a facut spectacol si i-a incantat pe toti cei prezenti in sala. Elementele acrobatice realizate perfect i-au suprins pe Andi, Mihaela, Andra si Florin, care l-au aplaudat si l-au felicitat. ”Nici nu m-am prins ca au fost doi caini. Poate le dati o veste buna din partea noastra, mergeti in etapa urmatoare cu 4 DA!”, i-a spus Andi.

Ciprian Chirita a urcat pe scena sigur pe el, a glumit cu juratii si, chiar daca meseria lui este cea de ajutor bucatar si nu are timp sa repete pentru pasiunea lui, a dansat popping si a reusit sa-i uimeasca pe toti cei prezenti in sala. in timpul momentului, publicul l-a aplaudat si a fost alaturi de el, incurajandu-l. ”Eu tot cred ca ne pacalesti cu bucataria, ca e o pacaleala. Ma gandesc ca trebuie sa te antrenezi cateva ore pe zi ca sa dansezi asa. Esti extraordinar, bravo tie! Ai dansat foarte frumos, mi-a placut!”, i-a spus Andra. La final, Ciprian a obtinut 4 DA.

Luptatorii din ansamblul Kozaciok au adus la Romanii au talent un dans ucrainean plin de culoare, energie si entuziasm. Cei 32 de membri ai grupului au facut scena sa vibreze si au incantat publicul cu frumusetea lor. ”Eu nu vreau sa minimalizez acest act artistic, dar vreau sa va spun ca asa se trezeste in fiecare dimineata maestrul Florin Calinescu.”, le-a spus Andi cu zambetul pe buze, iar concurentii au fost rasplatiti cu 4 DA.

Lavinia Sateanu i-a cucerit pe jurati din momentul in care a intrat pe scena. Concurenta a cantat la vioara melodia Bolero si o parte din coloana sonora a serialului Game of Thrones, combinand aceste doua stiluri cu hip-hop si folclor. Lavinia a si dansat in acelasi timp, demonstrand ca este extrem de talentata. ”E pentru prima data in viata mea cand mi-as dori sa fiu Smiley sau Pavel, microfonist sau cu stadycam. Sa nu uit... ai un DA!”, i-a spus Florin Calinescu, fermecat de concurenta. Lavinia a obtinut 4 DA la final.

Tibi Neuronu’ traieste din stand-up comedy si a venit la Romanii au talent sa-i incante pe jurati cu talentul lui. Glumele pe care le-a spus au produs hohote de ras si au smuls ropote de aplauze. Tibi a prezentat diferenta dintre femei si barbati in momentul casatoriei si a vorbit despre rate si datorii. Andi, Mihaela, Andra si Florin au fost incantati de moment si i-au dat 4 DA. ”Tibi, nu ai incotro. Acum, atat ne-am distrat si asa fain ai fost, ca trebuie sa mai vii o data.”, i-a spus Mihaela.

Marius Mihaila a cantat o melodie hip-hop despre bunicii lui, compusa de el. Momentul a fost unul extrem de emotionant, iar juratii si publicul au avut lacrimi in ochi si l-au aplaudat indelung. ”imi place timbrul tau si sa stii ca te-am crezut. si cred ca despre asta e genul asta muzical. Trebuie sa crezi ceea ce spune interpretul. Ai fost de acolo, ai cantat cu atata patos, te-am crezut si mi-a placut momentul tau.”, i-a spus Andra. Marius a obtinut 4 DA.

O minge si o sticla. Acestea sunt elementele cu care Stefan Florescu, finalist in primul sezon Romanii au talent, a facut spectacol vineri pe scena. Concurentul a decis sa revina in competitie si sa demonstreze ca a evoluat. Asa ca i-a provocat pe Andi, Mihaela si Andra sa-i dea X inca de la inceputul momentului si sa-i ramana doar sansa pe care Florin i-o putea da sa continue concursul. Jongleriile facute de el i-au impresionat pe toti, stefan a facut spectacol si i-a cucerit pe jurati. ”M-am uitat putin in sala la oameni, iar toata lumea era in extaz. Asta inseamna ca stii sa faci spectacol! Ai un DA cu mare drag!”, i-a spus Mihaela. stefan a primit 4 DA la final.

Eduard Antal a cantat vineri seara la orga melodia Asturias, cu picioarele! Aceasta este modalitatea lui perfecta de a se exprima, asa ca a venit la Romanii au talent sa le arate tuturor talentul sau. intreaga sala a vibrat in momentul in care Eduard a inceput sa cante, iar juriul s-a bucurat de numarul prezentat. ”Ai reusit sa ne aduci aminte si sa ne ajuti sa intelegem mai usor cu totii ce inseamna de fapt esenta muzicii, ce este esenta muzicii, vibratia. A fost minunat! Bravo!”, i-a spus Andi. Eduard a obtinut 4 DA.

Elvis Presley a urcat vineri pe scena talentului! Don Elvis este preot, insa pasiunea lui este muzica. Concurentul a cantat melodia Suspicious minds si a dansat in acelasi timp. A avut atitudine, iar vocea lui a sunat perfect, incantandu-i pe jurati. ”Am avut impresia ca-l aud pe Elvis, ca aud un disc. Pentru mine a fost un soc sa aud o asemenea voce, dar si miscarea scenica... Ce zace in tine parinte, iarta-ma, ce a fost acolo...”, i-a spus Andra. Don Elvis a primit 4 DA la final.

Vladlena Tugulschi a incheiat cea de-a doua seara plina de talent. Concurenta i-a fermecat pe toti cu frumusetea ei, dar si cu miscarile extraordinare de dans. Vladlena a incins spiritele in sala, a fost plina de gratie si pasiune, iar publicul a urmarit atent fiecare element executat. ”Mie nu-mi mai trebuie juriu si nici tie concurs! Poti sa aduci ploaia, sa cresti recoltele, sa fie pace-n lume, poti sa faci toate astea? Da, bineinteles, ai un DA!”, a spus Florin, iar concurenta a parasit scena cu 4 DA.

Show-ul Romanii au talent revine vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi momente pline de suspans, distractie, concurenti care vor uimi si cu cel de-al doilea golden buzz al sezonului.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

#romaniiautalent #7epic

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni