Peste 75.000 de romani au descarcat deja aplicatia "Romanii au talent" pe telefon!

Peste 75.000 de romani au descarcat deja aplicatia "Romanii au talent" pe telefon!

Asa cum si-a obisnuit deja telespectatorii, ProTV aduce o noua premiera pe piata televiziunilor din Romania. Incepand de vineri, 12 aprilie, “Romanii au talent” va beneficia de o aplicatie second-screen, prima de acest gen de la noi din tara, aplicatie ce ofera o experienta totala fanilor emisiunii.


Peste 75.000 de utilizatori au descarcat deja aplicatia second-screen pe telefon sau tableta - e cea mai descarcata aplicatie din App Store imediat dupa lansare!

Victor Pop a castigat saptamana aceasta o invitatie dubla la marea finala "Romanii au talent" din 10 mai. Felicitari!

Descarca si tu, incearca sa ghicesti finalistii de saptamana asta si poti castiga o invitatie in public in marea finala a show-ului.

Aplicatia “Romanii au talent” poate fi descarcata gratuit din Apple Store sau Android Market, sau scanand QR code-ul care va aparea pe ecran in timpul emisiunii, iar logarea se face folosind contul de Facebook.  


Descarca de AICI aplicatia din Apple Store

Descarca de AICI aplicatia din Android Market


Odata instalata pe telefon sau tableta, aceasta ofera diferite optiuni si avantaje utilizatorului: lista completa a tuturor concurentilor din semifinale impreuna cu fotografii si materiale video exclusive si personalizate, (adaugand un concurent la “Favoritii tai” utilizatorul are acces la o galerie foto speciala)  posibilitatea de a da Check-in si de a-ti anunta astfel prietenii pe Facebook ca urmaresti show-ul, posibilitatea de a comenta prestatiile concurentilor pe Wall-ul aplicatiei impreuna cu ceilalti utilizatori si sansa de a ajunge in marea finala de pe 10 mai.

Regulile sunt simple: utilizatorul trebuie sa isi deschida aplicatia in momentul inceperii emisiunii. In timpul fiecaruia dintre cele 12 acte ale semifinalistilor, pe ecranul telefonului va aparea un buton de “Se califica”.

Utilizatorul este invitat sa ghiceasca cine crede el ca vor fi cei trei finalisti  apasand butonul in timpul prestatiei lor. Butonul poate fi apasat de numai trei ori, iar alegerea nu poate fi modificata.

La final, toti cei care au ghicit cine sunt cei trei finalisti au sansa de a castiga o invitatie in Studiourile MediaPro la marea finala de pe 10 mai. 

 “ProTV duce entertainment-ul la un alt nivel si le oferta telespectatorilor nu doar un show de cea mai buna calitatea, ci si o experienta totala a ceea ce se afla dincolo de ecran, implicand astfel toate canalele de comunicare si engagement: site-uri, social media si second screen.

Traim intr-o lume in care nu mai avem de-a face cu un singur ecran, asa ca, prin lansarea acestei aplicatii,  ProTV  face primul pas in lumea televiziunii sociale din Romania, stabilind noi standarde si asteptari din partea publicului in ceea ce priveste show-urile de divertisment
” , a declarat Maria Apostol, Marketing and Corporate Affairs Director ProTV S.A. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni