• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • In premiera la Romanii au talent! Un jurat a apasat golden buzz-ul, iar un concurent a fost trimis direct in semifinala!

In premiera la Romanii au talent! Un jurat a apasat golden buzz-ul, iar un concurent a fost trimis direct in semifinala!

In premiera la Romanii au talent! Un jurat a apasat golden buzz-ul, iar un concurent a fost trimis direct in semifinala!

Romania a demonstrat inca o data ca are cu ce se mandri. Pe 25 si 26 octombrie la Craiova in fata juriului Romanii au talent s-au prezentat sute de concurenti care au aratat inca o data ca tara noastra mai are talente autentice pe care le poate prezenta unei lumi intregi.

In acest weekend originalitatea si creativitatea au pus stapanire pe capitala Baniei, iar Mihaela Radulescu a apasat in premiera golden buzz-ul, butonul auriu care trimite un concurent direct in semifinala. Juratii au posibilitatea astfel sa-si salveze o singura data unul dintre favoriti si sa-l trimita direct in semifinala Romanii au talent. Decizia de a apasa butonul i-a surprins pe ceilalti trei jurati, dar si intreaga sala care a sustinut aceasta decizie prin aplauze indelungate.

 

A fost un weekend plin de aparitii spectaculoase, de reactii ale publicului pline de entuziasm, dar si de comentarii savuroase venite din partea celor patru jurati, care au facut deliciul acestor doua zile de spectacol autentic. Au fost doua zile pline de surprize atat pentru concurenti, cat si pentru cei doi sarbatoriti ai zilei de duminica. Daca Andi si-a serbat aniversarea la Craiova, Bebe s-a bucurat sa fie in mijlocul oltenilor la onomastica sa. Ambii au fost surprinsi in momentul in care sute de oameni au inceput sa le cante La multi ani, iar cele doua gazde ale show-ului, Pavel Bartos si Smiley si-au facut aparitia pe scena cu un tort inedit si cadouri pentru cei doi. Au fost momente pline de emotie ce s-au simtit in toate colturile salii care rasuna de bucurie. 

Spectacolul a fost la el acasa la Craiova. Cantareti, dansatori, mimi, magicieni, artisti beatbox, pictori, balerini, rapperi, actori, toti au venit plini de speranta in fata juriului si cu ambitia de a demonstra ca sunt cei mai buni, ca merita sa ajunga in finala si sa devina urmatorul erou national. Toate aceste momente care vor depasi orice imaginatie vor putea fi urmarite incepand cu primavara anului viitor, doar la PRO TV.

Editia a cincea “Romanii au talent” invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile “Romanii au talent” si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni