In doua zile se da startul semifinalelor Romanii au talent

In doua zile se da startul semifinalelor Romanii au talent

Mai sunt doar 2 zile pana la inceperea show-urilor live Romanii au talent. Din sute de concurenti prezenti la preselectii, juratii i-au ales pe cei mai buni 60, care vor surprinde telespectatorii cu momente memorabile ce le demonstreaza talentul.

Entuziasti si plini de energie, juratii Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, impreuna cu cel mai iubit cuplu de prezentatori din Romania, Smiley si Pavel Bartos, sunt pregatiti sa aduca spectacolul live in casele tuturor romanilor, in fiecare vineri, de la 20:30.

Timp de cateva luni, Smiley si Pavel Bartos au cautat talente autentice prin toate colturile tarii, le-au prezentat telespectatorilor, s-au distrat, au facut comentarii si au avut reactii incredibile in culise. Ei le vor sta alaturi pretendentilor la titlul de cel mai talentat roman, plini de umor si cu replici savuroase. Cei doi se pregatesc intens de primul show live, care va avea loc intr-un platou nou si intr-un decor spectaculos. Repetitiile au inceput, iar prezentatorii sunt plini de voie buna si nerabdatori sa le prezinte tuturor romanilor, cei mai talentati concurenti din noul sezon Romanii au talent.

“Pentru ca totul sa iasa perfect, trebuie sa stim toate amanuntele care compun acest show, mai ales ca ne-am mutat intr-un platou nou. Suntem entuziasti ca acest spectacol va iesi foarte bine, deoarece toate elementele care il compun sunt la un nivel extraordinar. Asa cum sezonul trecut cu Vocea Romaniei am ridicat standardele spectacolului de televiziune din Romania, ne dorim din tot sufletul sa facem acelasi lucru si cu Romanii au talent. Asa cum publicul de acasa asteapta sa fie surprins de momente senzationale, asa asteptam si noi, si suntem siguri ca acest lucru se va intampla. Iar la final ne vom bucura de cel mai talentat roman.“, a spus Pavel Bartos.

Pregatit de inceperea show-urilor live, Smiley a declarat: “Timp de noua editii le-am prezentat romanilor cateva sute de talente diverse, care au uimit si au incantat publicul. In doar doua zile spectacolul atinge noi valente si sunt bucuros sa spun ca ceea ce pregatim pentru show-urile live este cu adevarat senzational si va surprinde telespectatorii, pe care-i asteptam sa fie alaturi de noi in numar cat mai mare.“

Prima semifinala a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent va debuta vinerea aceasta, de la 20:30, intr-un cadru spectaculos, numai la PRO TV. Telespectatorii sunt asteptati sa-si sustina favoritii si sa-i voteze pentru a intra in lupta pentru titlul de erou national, dar si pentru castigarea marelui premiu de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni