Idei creative si zeci de ore de munca pentru show-urile live "Romanii au talent"

Idei creative si zeci de ore de munca pentru show-urile live "Romanii au talent"

Cele mai mari emotii pentru concurentii de la Romanii au talent au inceput odata cu semifinalele.  Show-urile live reprezinta atat pentru echipa, cat si pentru semifinalisti, zeci de ore de munca, probe de costume, machiaj si punerea in scena a ideilor proprii, sustinute de decor, proiectii si coregrafie. 

Pentru fiecare show se realizeaza nu mai putin de 50 de costumatii, care respecta cu rigurozitate temele momentelor prezentate pe scena, pentru a le pune in valoare. O echipa formata din 20 de specialisti in styling si make-up are grija de concurenti in fiecare saptamana, pentru ca acestia sa arate impecabil si sa fie in ton cu momentele puse in scena. Timp de cinci zile inaintea fiecarei emisiuni, acestia se intalnesc pentru probe si discutii legate de concepte, iar vinerea rezultatele spectaculoase sunt prezentate intregii tari.

In fiecare saptamana, concurentii repeta zilnic pret de 10-12 ore, pentru a pune in scena un show impecabil si a-si demonstra talentul in fata a milioane de telespectatori in fiecare vineri seara, de la 20:30.

Cei selectati in urma etapei jurizarii au venit in semifinale cu idei inedite si surprinzatoare, multe dintre ele reprezentand o adevarata provocare pentru echipa in ceea ce priveste punerea in scena. Echipele de productie si creatie de la Romanii au talent ofera doar suportul creativ si logistic necesar pentru ca fiecare concurent sa-si poata realiza momentul artistic pe care sa il prezinte in fiecare vineri in fata intregii tari. Toate momentele gandite de acestia sunt extrem de complexe si spectaculoase, presupun multa munca, dar si o scenografie impresionanta, grafica, recuzita sau costume. Fiecare concurent isi doreste sa isi demonstreze talentul si creativitatea, sa ajunga la sufletul telespectatorilor, sa fie votat si sa intre in lupta pentru castigarea marelui premiu de 120.000 de euro sau pe cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro. 

Ziua de vineri este una plina de emotii pentru concurenti, iar studioul emisiunii este un adevarat furnicar inaintea inceperii fiecarui show live. Acestia repeta incontinuu, fac probe pe scena, modificari de ultim moment, vin cu idei noi si chiar daca oboseala isi spune de multe ori cuvantul, toti isi urmeaza visul si dorinta de a crea momente spectaculoase cu care sa cucereasca publicul. 

In fiecare vineri, de la 20:30, show-urile live Romanii au talent aduc un spectacol desavarsit, al carui continut este asigurat de talentele autentice prezente pe scena, care pot fi votate in direct de catre telespectatori pentru a-si trimite favoritii in marea finala, de pe 12 iunie.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni