Iasi, orasul campion al inscrierilor la cel mai iubit show de divertisment, Romanii au talent!

Iasi, orasul campion al inscrierilor la cel mai iubit show de divertisment, Romanii au talent!

Caravana Romanii au talent a inceput pe 30 septembrie la Brasov cu talente autentice si diverse, continuand in acelasi ritm in Galati, Cluj, Timisoara, Craiova si Chisinau. Ieri a venit randul ieșenilor sa demonstreze ca Romanii au talent. Sute de oameni din Iasi si din localitatile apropiate au venit pe 4 noiembrie la preselectii, plini de entuziasm si siguri pe ei.

Ultima oprire a caravanei in tara pentru sezonul cu numarul cinci al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii a adunat laolalta persoane de toate varstele, de la 4 la 78 de ani, care au venit increzatori si dornici sa arate ca merita sa castige marele titlu. Nenumarate ansambluri folclorice de dans si cantec, instrumentisti, pictori, rapperi, actori, numere formidabile de beatbox, mesteri populari sau dansatori, toti au venit la Iasi alaturi de sustinatori si cu ambitia de a ajunge pe scena Romanii au talent! si de a deveni erou national. Toti acestia, dar si multi altii vor putea fi urmariti incepand cu primavara anului viitor, doar la PRO TV.

Printre sustinatorii de la Iasi s-a numarat si un fost finalist al sezonului trecut Romanii au talent, Andrei Cerbu, care la numai 12 ani a reusit performanta de a fi unul dintre chitaristii permanenti ai trupei Phoenix. El a declarat: “Romanii au talent mi-a schimbat viata. A fost o experienta minunata pentru mine, care m-a ajutat sa evoluez. M-am inteles foarte bine atat cu echipa, cat si cu ceilalti concurenti si apreciez tot ceea ce fac ei. As vrea sa le transmit tuturor celor care au un talent, sa aiba curaj sa participe la acest concurs, sa fie increzatori si cu siguranta vor avea doar de castigat.” 

Caravana Romanii au talent isi incheie astfel la Iasi opririle prin tara. Editia a cincea “Romanii au talent” invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile “Romanii au talent” si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Romanii au talent – Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni