• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • I-a fascinat pe jurati cu jongleriile cu mingea. Momentul pentru care Stefan Florescu a fost aplaudat in picioare 

I-a fascinat pe jurati cu jongleriile cu mingea. Momentul pentru care Stefan Florescu a fost aplaudat in picioare 

I-a fascinat pe jurati cu jongleriile cu mingea. Momentul pentru care Stefan Florescu a fost aplaudat in picioare 

In urma cu sase ani, Stefan Florescu a impresionat juriul Romanii au talent cu un moment de acrobatii cu mingea, iar acum a revenit cu o reprezentatie de senzatie. 

In a doua editie din sezonul sapte "Romanii au talent", reprezentatiile concurentilor s-au ridicat la nivelul asteptarilor, iar spectatorii si telespectatorii s-au bucurat de o varietate de momente, pornind de la interpretari memorabile pana la jonglerii cu mingea si diferite tipuri de dansuri. 

Printre concurentii care s-au remarcat la preselectiile Romanii au talent se numara si Stefan Florescu. Tanarul de 24 de ani este artist stradal si a mai participat si in primul sezon al show-ului, cand a reusit sa ajunga pana in finala datorita talentului sau la jonglat cu mingea.  

Momentul prezentat a fost unul de senzatie, mai ales ca a pornit cu o provocare pentru jurati. Stefan i-a rugat pe Andi Moisescu, Andra si Mihaela Radulescu sa apese butonul X, iar lui Florin Calinescu i-a cerut sa faca acelasi lucru in timpul reprezentatiei daca observa vreo greseala.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Tanarul a facut un adevarat show pe scena de la Romanii au talent, reusind sa-i cucereasca atat pe cei patru jurati, cat si publicul care l-a aplaudat in picioare la final.  

"Toata lumea era in extaz. Inseamna ca stii sa faci spectacol", a declarat incantata Mihaela Radulescu.



Joaca-te in aplicatia Pro TV si poti castiga cinci invitatii duble la finala Romanii au talent. Aplicatia este disponibila tuturor posesorilor de dispozitive mobile care utilizeaza sistemele de operate iOS si Android si poate fi descrcata gratuit de pe platformele App Store si Google Play.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni