Cei doi sunt bucurosi sa revina la Romanii au talent si sunt gata sa le aduca romanilor un numar de neuitat, diferit de ceea ce au prezentat in competitie cu un an in urma.

"Suntem extrem de emotionati si fericiti in acelasi timp ca vom urca din nou pe scena de la Romanii au talent. Ne onoreaza invitatia de a fi inca o data in fata romanilor, venim cu foarte multa nostalgie si ne dorim ca momentul pe care-l vom prezenta sa fie apreciat. Am pregatit un numar de dans, combinat cu acroyoga si acrobatii spectaculoase, care speram sa fie pe placul tuturor celor care ne vor privi. Asteptam cu nerabdare ziua de vineri si promitem sa facem din talentul nostru un spectacol electrizant. Le uram mult succes semifinalistilor, sa aiba incredere in ei si sa dea totul pe scena!", au spus entuziasmati Narine si Igor.

Vinerea aceasta, de la 20:30, talentul va lua cu asalt scena Romanii au talent, iar telespectatorii se vor putea bucura de o seara perfecta alaturi de concurentii din cea de-a patra semifinala LIVE.Romanii au talent - Eroii cuceresc Romania LIVE!