Grupul Free Balance e gata sa le ofere romanilor un spectacol electrizant, maine, la Romanii au talent!

Grupul Free Balance e gata sa le ofere romanilor un spectacol electrizant, maine, la Romanii au talent!

Narine si Igor, membrii grupului Free Balance, fostii concurenti Romanii au talent, prezinta maine un moment fantastic de forta, echilibru, acrobatie si dans pe scena celui mai tare show de divertisment! Dupa ce in sezonul sase au cucerit Romania cu talentul lor uluitor, Narine si Igor revin in sezonul #7epic pentru a incanta telespectatorii cu o reprezentatie de zile mari, pregatita special pentru cea de-a patra semifinala LIVE.

Cei doi sunt bucurosi sa revina la Romanii au talent si sunt gata sa le aduca romanilor un numar de neuitat, diferit de ceea ce au prezentat in competitie cu un an in urma.

"Suntem extrem de emotionati si fericiti in acelasi timp ca vom urca din nou pe scena de la Romanii au talent. Ne onoreaza invitatia de a fi inca o data in fata romanilor, venim cu foarte multa nostalgie si ne dorim ca momentul pe care-l vom prezenta sa fie apreciat. Am pregatit un numar de dans, combinat cu acroyoga si acrobatii spectaculoase, care speram sa fie pe placul tuturor celor care ne vor privi. Asteptam cu nerabdare ziua de vineri si promitem sa facem din talentul nostru un spectacol electrizant. Le uram mult succes semifinalistilor, sa aiba incredere in ei si sa dea totul pe scena!", au spus entuziasmati Narine si Igor.

Vinerea aceasta, de la 20:30, talentul va lua cu asalt scena Romanii au talent, iar telespectatorii se vor putea bucura de o seara perfecta alaturi de concurentii din cea de-a patra semifinala LIVE.

Romanii au talent - Eroii cuceresc Romania LIVE!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni