Decizia lui Smiley si Pavel Bartos i-a schimbat soarta in concurs. Prezentatorii au apasat Golden Buzz

Decizia lui Smiley si Pavel Bartos i-a schimbat soarta in concurs. Prezentatorii au apasat Golden Buzz

Show-ul Romanii au talent este locul in care putem respira aerul tonic al talentului, este locul incarcat de energii pozitive, emotii, incurajari, sperante si visuri marete.

Vineri, telespectatorii au aflat care este cel de-al doilea concurent care merge direct in semifinala! Fara urma de indoiala, acesta este cel mai surprinzator Golden Buzz al sezonului sapte. De data aceasta, Smiley si Pavel Bartos au fost cei care au decis soarta in concurs a unui concurent. 
 
"Revelatia sezonului" - Fang Shuang - Interpreteaza melodia "Copacul"
 
Fang Shuang este originar din China, insa in acest moment locuieste in Bucuresti. Tanarul traieste in Romania de 10 ani si are o iubita ardeleanca, pe care intentioneaza sa o ia de sotie.
 
Fang a recunoscut ca si-ar fi dorit sa participe la sezoanele anterioare Romanii au talent, insa a crezut ca, nefiind cetatean roman, acest lucru nu era permis. 

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Pentru preselectiile Romanii au talent, Fang a ales sa interpreteze celebra melodie "Copacul". Vocea concurentului i-a fermecat pe toti cei prezenti in sala. In momentul in care tanarul a cantat refrenul, publicul s-a ridicat in picioare, iar aplauzele si uralele s-au auzit din toate colturile salii. 
 
Membrii juriului Romanii au talent au fost pur si simplu fermecati de modul in care Fang reuseste sa interpreteze una dintre cele mai indragite melodii romanesti. 
 
Emotia transmisa de Fang s-a simtit chiar si in culise, acolo unde Smiley si Pavel Bartos l-au ascultat fascinati. 
 
Andra si Andi Moisescu au urmarit in picioare momentul lui Fang, iar cu doar cateva secunde inainte sa isi incheie prestatia, Smiley si Pavel Bartos au apasat Golden Buzz-ul. 

Astfel, Fang Shuang merge direct in semifinala sezonului 7 Romanii au talent. 




Butonul auriu este pozitionat in centrul mesei juriului, care, odata apasat, trimite un concurent direct in semifinala. Acesta poate fi folosit o singura data de fiecare jurat si este marcat de un moment spectaculos de lumini in cadrul show-ului. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni