Galatiul si-a prezentat eroii, sambata, 4 octombrie!

Galatiul si-a prezentat eroii, sambata, 4 octombrie!

Dupa succesul fulminant de la Brasov, a venit randul Galatiului sa arate ca romanii au talent! Sute de oameni au ales sambata, 4 octombrie sa isi demonstreze aptitudinile in cadrul caravanei care a ajuns in orasul de la malul Dunarii.

Amatori sau profesionisti, tineri sau trecuti de prima tinerete, indragostiti de arta in general si-au testat limitele, au renuntat la orice inhibitie, au venit plini de verva si au aratat tot ce au avut mai bun in cea de-a doua faza de selectie a sezonului cu numarul cinci al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii , „Romanii au talent”.

Concurentii au uimit prin diversitate si de data aceasta, iar preselectiile nu au adunat doar galateni, ci si locuitori ai localitatilor limitrofe. Talentul a fost numitorul comun al celor inscrisi in competitie, iar varsta nu a reprezentat o piedica pentru cei care au dorit sa arate ca merita sa mearga mai departe. De la copii de 5 ani pana la oameni trecuti de 70 de ani, toti au avut reprezentatii surprinzatoare care vor putea fi urmarite de telespectatori incepand cu primavara anului viitor. 

Diversitatea a fost la ea acasa, iar prestatiile concurentilor nu au dus lipsa de aplauze sau comentarii spumoase. Au fost prezenti la Galati si au uimit cu prestatiile lor, balerini, cantareti de muzica clasica, mesteri populari, ansambluri folclorice, dansatori de step, magicieni, imitatori sau artisti plastici, toti avand acelasi tel: castigarea titlului de cel mai talentat roman. Noi talente autentice asteapta sa fie descoperite in perioada urmatoare si in celelalte orase in care caravana se va opri.

Caravana “Romanii au talent” continua miercuri, 8 octombrie la Cluj Napoca, la hotel Belvedere, incepand cu ora 10:00, fiind urmata de Timisoara pe 14 octombrie la Hotel Lido, Craiova pe 20 octombrie la Teatrul National Marin Sorescu, Chisinau pe 29 octombrie la Hotel Codru si Iasi pe 4 noiembrie la Hotel Unirea. Toate auditiile vor avea loc la ora 10:00. 

Editia a cincea “Romanii au talent” invita participantii sa se inscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile “Romanii au talent” si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, si astfel poate deveni noul “Vanator de talente” si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Romanii au talent – Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni