• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Fostul concurent Romanii au talent, Narcis Ianau, este invitat special si membru in juriul Brasov Live Fest 2018

Fostul concurent Romanii au talent, Narcis Ianau, este invitat special si membru in juriul Brasov Live Fest 2018

Fostul concurent Romanii au talent, Narcis Ianau, este invitat special si membru in juriul Brasov Live Fest 2018

De-a lungul timpului, Narcis a uluit o lume intreaga cu vocea sa si a cantat impreuna cu nume importante din muzica precum Sarah Brightman sau Al Bano. 

Narcis Iustin Ianau, finalistul primului sezon al show-ului "Romanii au Talent", are toate motivele sa fie mandru: a intrat printre primii la Conservator, a intalnit-o pe una dintre cele mai cunoscute romance la nivel international, Angela Gheorghiu, iar cariera sa muzicala se afla pe o panta ascendenta. 

Contratenorul a sustinut in 2016 un turneu in Europa alaturi de Gregorian si Amelia Brightman in peste 70 de orase.

"In ultimii ani am avut ocazia sa merg in turnee impreuna cu Gregorian si marea soprana Sarah Brightman, concertand astfel in peste 300 de orase din peste 40 de tari din Europa, Asia si America... tari precum: Mexic, Japonia, China, Coreea de Sud, Taiwan, Indonezia, Israel, Germania, Austria, Polonia, Turcia, Elvetia, Finlanda, Danemarca, etc. Am colaborat cu Gregorian pentru lansarea a trei albume, iar in prezent lucrez impreuna cu producatorul Frank Peterson la viitorul meu album solo.

In Romania am fost invitat sa jurizez pentru prima data un concurs de muzica in cadrul Brasov Live Fest in mai anul acesta. Este o noua experienta pentru mine si imi aduce aminte de cand am fost jurizat si eu la randul meu pentru prima data in cadrul emisiunii Romanii au Talent.”, spune Narcis Ianau.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni