• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Florin Calinescu nu-si poate stapani lacrimile in urma unui moment naucitor din cea de-a treia editie Romanii au talent!

Florin Calinescu nu-si poate stapani lacrimile in urma unui moment naucitor din cea de-a treia editie Romanii au talent!

Florin Calinescu nu-si poate stapani lacrimile in urma unui moment naucitor din cea de-a treia editie Romanii au talent!

Vineri, la Romanii au talent, telespectatorii vor urmari un moment extrem de emotionant, vor simti legatura incredibila dintre o mama si fetita ei, care le topeste sufletele juratilor, dar mai ales pe al lui Forin Calinescu. 

Juratul nu-si poate stapani lacrimile, iar sala este in picioare si aplauda numarul naucitor, plin de iubire si sensibilitate. ”In general, sunt rezistent si pot sa domin. Am vazut multe, am trait multe. Am intotdeauna o teama, o teama continua, de cand fac aceasta meserie, de momentele pe care nu pot sa...”, spune Florin, coplesit de emotii.

Natalia Duminica a fost cu mama sa in primul sezon la Romanii au talent si impreuna au cucerit publicul cu un moment inedit de belly dance. Frumoasa concurenta revine pe scena show-ului suprem vinerea acesta si este pregatita sa fascineze telespectatorii cu o reprezentatie plina de senzualitate. ”Iti pot confirma ca dupa opt sezoane de Romanii au talent, in care am vazut multe momente de acest gen, tu ramai in continuare singurul meu reper.”, spune Andi, incantat sa o revada pe Natalia.

Maine, de la 20:30, Marea Unire a Talentului continua in cea de-a treia editie Romanii au talent!  

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni