Finalisti "Romanii au talent" 2017 - Semifinala 5: Cine a mers mai departe

Finalisti "Romanii au talent" 2017 - Semifinala 5: Cine a mers mai departe

Telespectatorii au avut parte vineri, in ultima semifinala LIVE a sezonului #7epic Romanii au talent de un spectacol incendiar, surprize de proportii, reprezentatii fabuloase si foarte multa distractie.

Cei zece semifinalisti au dus talentul la un alt nivel si au oferit reprezentatii memorabile.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Eduard Antal a fost nominalizat pentru Premiul de Originalitate!


In urma voturilor publicului, primul concurent care au avut sansa sa mearga in marea finala de la "Romanii au Talent" este Paula Rad.  Aceasta a fost cel mai votat concurent de catre public. Datorita voturilor venite de la cei de acasa, concurenta merge in marea finala Romanii au talent din data de 2 iunie.



Pe locurile doi si trei s-au clasat Eduard Antal si Run to Infinity, care au impresionat in egala masura si i-au pus pe membrii juriului intr-o situatie dificila. 
 
Momentul dificil a venit si in Semifinala 5 Romanii au talent. Juriul a fost nevoit sa decida care dintre preferatii publicului ar trebui sa ocupe un loc in finala. Mihaela Radulescu a marturisit ca atat Eduard cat si cei de la Run to Infinity sunt valorosi, dar alegerea a facut-o dupa criteriile televiziunii si a ales Run tp Infinity.

Florin Calinescu a ales ca Run to Infinity sa mearga mai departe, Andi Moisescu a marturisit ca a votat ambele alegeri, dar intr-un final a ales Eduard Antal, iar Andra a mizat pe Run to Infinity. 

Cei patru din grupul Run to Infinity se adauga asadar listei finalistilor. Wild cardul din partea juriul a mers catre Eva Timus


Nu rata VINEREA viitoare FINALA "Romanii au talent"!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni